Haarkleur collectie 2013

woensdag 28 nov 2012 / 0 / Kapsels 2013, Kapsels en Haarmode

Haarkleur collectie 2013De haarkleur collectie van Goldwell voor 2013 heet gepast: "Beautify". Het creëren van een eigen wereld in een haarkleuring is een nobel streven van Goldwell en zeker behaald met de haarkleuren omdat ze een sterke persoonlijkheid laten zien. Colorzoom van Goldwell is een heel bekend fenomeen in de kapperswereld en is eigenlijk de trendsetter op het gebied van haarkleuren. Kijk mee naar de haarkleur trends van 2013!

Celia

Goldwell haarkleur 2013

Fotocredit: Goldwell

Een felrode haarkleur in kopertinten met roze rode accenten aan de voorkant en bij de pony. Een prachtige look voor gewaagde vrouwen met een eigen persoonlijkheid. Rood blijft altijd een van de meest prachtige haarkleuren en de droom van veel vrouwen. Rood haar kan snel dof worden, kies daarom altijd voor een rode haarkleur met verschillende kleur nuances. Dit kapsel van Goldwell ziet er prachtig uit met subtiele lagen. Goldwell haarkleuringen beschikken over een nieuwe technologie waardoor haarkleuringen veel feller en levendiger uit de bus komen.

Jessica

Koper blond ombre haarkleur

Fotocredit: Goldwell

In het filmpje kan je goed zien dat Jessica eigenlijk een ombre haarkleur heeft. Het is wit-platinablond van boven en met een prachtige cognac-koperkleurige gloed van onder. Een heel mooie haarkleur en een prachtig blond op een moderne manier.

Jennie

Zwart met roze haarkleur 2013

Fotocredit: Goldwell

Een kort brunette kapsel hoeft qua haarkleuren 20134 in ieder geval niet saai te zijn. Hier is gekozen voor een zwart met roze kleur accenten aan de zij en bovenkant. Een alternatieve look op een draagbare manier. De gothic modetrend van 2013 is pas begonnen!

Ruby

Kort blond met roze haarkleur kapsel 2013

Fotocredit: Goldwell

Ruby is prachtig niet alleen qua kapsel maar natuurlijk de moderne haarkleur van 2013! Het is witblond met roze, dit korte kapsel. Enorm mooi en eigenzinnig!

Suhur

Roze haarkleur 2013

Fotocredit: Goldwell

De tijd van saaie haarkleuren is voorbij! Suhur heeft een mooie haarkleur met rood-roze accenten. Heel eigenzinnig en mooi! De prachtige lagen bij dit korte kapsel zorgen ervoor dat de multi tonen haarkleur met rood erg goed tot zijn recht komt. Rode haarkleuren is een van de grootste haarkleur trends van 2013!

Leonie

Witblond met blauw en roze lang haar

Fotocredit: Goldwell

De felle haarkleur accenten in het witblonde haar van Leonie is een blijvertje door de haarkleuring van Goldwell! Het is een mooi felblond met roze en blauwe haarkleur accenten erbij! Heel mooi en eigenzinnig!

Kijk voor nog meer haarkleuren en het filmpje op de site van Goldwell.

Reageer op “Haarkleur collectie 2013”