Haarkleur trends: herfst en winter van 2012

donderdag 20 sep 2012 / 0 / Kapsels en Haarmode

Haarkleur trends: herfst en winter van 2012De haarkleur mode van de herfst 2012 blijft nog steeds gaan over de ombre haarkleuren. Wat is een ombre? Het is een haarkleur die van de ene kleur langzaam overgaat naar een andere kleur. Dit kan van bruin naar blond of van lichtrood naar donkerrood gaan of nog veel meer. Ook blond is nooit mis en alle facetten en nog steeds heel erg hot zowel met askleurige effecten en met gekke kleurtjes of gewoon honingblond!

Ombre is het helemaal!

Ombre haarkleur actrice Glee

Dit is Lea Michele en ze is bekend van de superpopulaire serie “GLEE”.

Hier draagt ze een heel erg mooie ombre haarkleur en hier hebben ze donkerbruin en donkerblond prachtig in elkaar verwerkt.

Ombre haarkleur van Wella

Dit is een ombre haarkleur van Wella in het prachtig blond. Alleen een professionele haarstylist kan de haarkleur zo prachtig aanbrengen zodat het lijkt alsof het licht met het haar speelt en niet op een enorme uitgroei.

Kapsel van Schwarzkopf

Dit is een nieuw kapsel van Schwarzkopf in een prachtig rood-paarse haarkleur. Ook erg trendy en mooi als idee voor dit najaar.

Blond is hip deze herfst!

Wella blond haarWella paars blond haar

Deze kapsels en haarkleuren en alles hierboven is van Wella en ze hebben een prachtig resultaat neergezet met unieke haarkleuren. Blond is overal terug te vinden tussen de haarkleur trends van de herfst 2012. Blond met grijze en askleurige accenten. Blond met gouden highlights. Of blond met felle kleuren erdoorheen!

Prachtig gepolijst

 Fabio-Salsa prachtige haarkleur

Fabio Salsa!

Ook brunettes vallen eigenlijk niet buiten de boot en dat is ook trendy. Het gaat er meer om dat de kapsels gepolijst zijn. Met volume, afgewerkt met haarproducten, een tikkeltje retro en golven en structuren!

Reageer op “Haarkleur trends: herfst en winter van 2012”