Merken haarkleuringen tips

woensdag 11 mrt 2009 / 6 / Kapsels en Haarmode

Haar verven blijft altijd een moeilijke aangelegenheid. Er zijn honderden vragen binnengekomen bij Firanet over haar kleuren. Wat voor verfproducten de beste zijn. Welke kleuring het meest aan te raden is in bepaalde situaties. Bijna iedereen is het erover eens dat een haarkleuring nooit zo uitpakt als op de verpakking. Wat is dan wel wijsheid? Hopelijk kan ik velen van jullie informeren met dit artikel vol met praktische adviezen over de keuze van een haarverfproduct.

Asblond van Lóreal

asblonde haarverf Asblond is een musthave voor degenen die na een verfbeurt te geel of oranjeachtig uit de bus zijn gekomen. Door asblond neutraliseren de “rare tinten” en geloof het of niet, wordt je haarkleur weer normaal. Asblond is ook altijd aan te raden als je van donker naar licht wilt verven. En het is veel gezonder dan ontkleuren.

VERKOOPPRIJS:€15.95
Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

 

L'oreal Couleur Experte 8.0 Licht Blond

lichtblonde haarkleuring Voor een speciaal kleureffect hoef je tegenwoordig niet meer naar de kapper: de coleur experte kit van Lóreal heeft alles wat je nodig hebt voor zowel een basiskleur als een kleuraccent in je haar. Lichtblond zonder meteen wit te zijn, deze haar kleuring is zeer natuurlijk en pakt nagenoeg altijd goed uit op een haarkleur die iets lichter is dan op de verpakking.

VERKOOPPRIJS: €19.95
Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

 

L'oreal Recital 7 Middel-blond Vienna

 

middelblonde haarverf Hoe vaak heb ik niet gehoord dat iemand donkerblond wou worden maar dat het veel te donker uitpakte? Kies in dit geval altijd een 7. De Recital kleuring van Lóreal heeft zelfs in de kapperswereld de naam gemaakt altijd goed te pakken en het is algemeen bekend dat deze haarkleuring door de juiste ingrediënten niet zoveel schade toe brengt.

VERKOOPPRIJS: €15.95
Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

 

Country Colors Highlights Set 1 Blond

 

blonde highlights Highlights plaatsen is nog nooit zo makkelijk en goedkoop geweest. Waarom tijd verspillen met een plukjesmuts als het op deze manier veel gemakkelijker en mooier wordt. Let op: niet geschikt voor zeer kort haar. Vraag altijd iemand om te helpen met de achterkant. Bij mij hebben deze highlights meerdere keren voor een prachtig resultaat gezorgd.

VERKOOPPRIJS: €7.79
Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

 

Guhl Blondering Super-Oplicht

 

blondeermiddelSoms is de enige mogelijkheid om van donker naar licht te gaan het gevreesde blonderen of ontkleuren. Gelukkig bestaan er ook mildere ontkleuringen speciaal voor lang haar zoals deze van Guhl. Als je blondeert, doe het dan meteen goed en wacht de volledige inwerktijd af. Neem een ontkleuring die meer dan 3 tinten oplicht zoals die hiernaast.

VERKOOPPRIJS: €11,95
Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

6 reacties op “Merken haarkleuringen tips”
 1. 6 charis

  ik heb een koperen haarkleur maar telkens als ik die wil kleuren in gelijkaardige kleur slaat dit eerst rood uit, welk kleur zou ik dan moeten gebruiken om koper middenblond te zijn zonder eerst rood uit te slaan?

  beantwoorden30 mei 2011 16:58
 2. 5 vraagje

  welke koele kleur dan…??

  beantwoorden24 feb 2010 18:56
 3. Gewoon van Lóreal gebruiken. De koele kleur.

  beantwoorden27 jan 2010 20:54
 4. 3 Judith

  Als kind had ik witblond haar, nu op mijn 41e is dat verworden tot een saai en muizig middenblond. Om mezelf een opfrisser te geven heb ik mijn haar 2 weken geleden geblondeerd met een lichtblonde kleur van het Kruidvat huismerk. Helaas is het resultaat ongewenst goudblond/rossig, terwijl mijn huidtype vraagt om een koele kleur.

  Ik wil er nu koel(as)blonde highlights overheen gaan zetten; welk merk heeft een goede thuiskit voor kort haar?

  beantwoorden27 jan 2010 15:10
 5. 2 in

  Gewoon in de kruidvat de lichtste huismerk halen heb ik ook gedaan dat hielp mij ook!!

  beantwoorden24 jan 2010 17:29
 6. 1 Anonymous

  Hallo,

  Ik heb van mij eigen een donker asblond haarkeleur ,een straatsteen kleur en ik ben het zoooooo zat he? soms voel ik mij als een donkere grijze muis, want deze kleur flateert mijn gezicht niet meer, het maakt mij vermoeid, terwijk ik helemaal niet vermoied ben.
  Ik wil mijn haren lichter verven maar alleen een paar tinten lichter, kan ik iets van nr 7 of nog lichter middenblond erin doen? En welk merk adviseer je mij? want ik weet het niet, ik wil het zelf verven want geld voor de kapper heb ik niet. :(

  beantwoorden22 jan 2010 17:15
Reageer op “Merken haarkleuringen tips”