Haarkleuren

woensdag 23 dec 2009 / 1 / Kapsels en Haarmode

ShutterstockDe nieuwste haarkleuren trends variëren van rood tot natuurlijke kleuren zoals donkerblond tot zwart en zelfs grijze haarkleuren. Alle haarkleuren behalve groen haar zijn hot (groen kan wel als je een punker bent)! We hebben de leukste en de opmerkelijkste foto”s voor je neergezet en misschien vind je wel een leuk idee voor een andere haarkleur. Bekijk de bizarre en de klassieke haarkleuren trends.

ShutterstockShutterstock

© Shutterstock

1: Blonde haarkleuren

Of het nu platinablond, goudblond, honingblond,geelblond, natuurlijk blond, of peroxide blond is, blond is en blijft een modieuze haarkleur. Blond staat altijd vrolijk en voor iedereen is er wel een geschikte haarkleur blond.

ShutterstockShutterstock

© Shutterstock

2: Brunette haarkleuren

Zoals het er al staat zien we vooral warme, natuurlijke tinten haarkleuren terug op de catwalkshows.

Shutterstock

© Shutterstock

Grijze haarkleuren

We vonden het altijd al mooi maar de meest besproken trend is op dit moment toch wel dat jonge meiden expres hun haar kleuren in het grijs. Het is op zijn minst controversieel te noemen. Toch zat het er wel aan te komen omdat de witblonde kleuren steeds meer naar het as toe gingen. Grijze haarkleuren zijn trendy!

Shutterstock

© Shutterstock

Rode haarkleuren

De rode haarkleuren trend die vooral nu ook erg in de mode is.

Zowel felrode haarkleuren als cognac haarkleur of een warme bruine haarkleuren met een rode gloed, het staat bij iedereen mooi. Mits er natuurlijk de juiste teint gekozen wordt.

Shutterstock

© Shutterstock

1 reactie op “Haarkleuren”
 1. 1 sara

  pf ik vind ni echt iets naar mijn goesting hier ..

  ik heb lang haar , over men schouders komen ze

  ik wil graag m’n lengte behouden en opgeknipt.. ook ga ik ze laten kleuren , ik heb donkerbruin haar en wil er een zomers kleurtje in … lichtbruin ofzo ? geen blond , dat staat niet zo bij mij :p

  heb je mss ergens een fototje tussenstaan ?

  beantwoorden28 jun 2010 10:58
Reageer op “Haarkleuren”