Haarkleuren zomer 2013

donderdag 13 jun 2013 / 1 / Kapsels 2013, Kapsels en Haarmode

Haarkleuren zomer 2013Wat vraag je tegenwoordig bij de kapper? Highlights voor de zomer? Een “Dip Dye”? Of wil je een “Ombre” haarkleur? Er bestaan mogelijkheden genoeg en de haarkleuren voor de zomer van 2013 omvatten het allemaal! Of je nu grijs bent, alternatief of gewoon heel creatief: de haarkleur trends voor de zomer 2013 kunnen alvast niet meer stuk! Rode en platinablonde haarkleuren zijn ook superheet!

Dip Dye

Dip Dye

Dip Dye zijn felle haarkleurtjes die je met waskrijt, verf of met een zogenaamde “Color Bug” kan aanbrengen in je haar! Deze haar make-up blijft enkele wasbeurten zitten en is zeker in de zomer van 2013 een grote trend qua haarkleuren!

Pastelkleurige haarkleuren zomer 2013

Pastel haarkleuren 2013

Pastelkleuren zijn hip! Dit kan je bereiken door het haar goed te blonderen en een zachte pastel kleuring eroverheen te zetten! Een prachtige en suikerzoete haarkleur trend voor deze zomer!

Ombre haarkleuren 2013

Ombre haarkleuren 2013

Ombre is een Frans woord voor schaduw en beschrijft ook wel een haarkleur die heel geleidelijk overloopt van de ene kleur naar de andere. Bij een ombre haarkleur, is de onderkant vaak lichter. Het kan ook juist andersom zijn met donkere haarpunten!

Grijze haarkleuren en astinten

Grijze haarkleuren en astinten

Tussen de haarkleuren voor de zomer van 2013 kunnen we de grijze en de astinten vaak terugvinden. Het blijft nog even trendy en ziet er leuk uit!

Felle haarkleuren 2013

Felle haarkleuren 2013

Felle kleurtjes in al haar facetten is erg in de mode in de zomer van 2013!

Speciale haarkleuren zomer 2013

Haarkleuren

Speciale haarkleuren zijn het helemaal!

Haarkleuren zomer witblond

Rode haarkleuren

Haarkleuren zomer rood

Rood en blond! Dat zijn ook een van de meest populaire haarkleuren van 2013, 2014!

1 reactie op “Haarkleuren zomer 2013”
  1. 1 Patricia

    Hallo, ik heb een vraagje: mijn zoon wil dolgraag dat spierwitte haar ( Zomer witblond, of zoals ik het noem: sinterklaas wit ;) ). Op het moment is hij echter knalroze wat met ontkleuren niet echt verdwijnt. Het wordt eerder feller ( fluoriserend) Zijn natuurlijke kleur is middenblond/as. Hoe krijg ik het tenminste terug in zijn eigen kleur en hoe krijg ik dat echte wit? Bedankt alvast! Gr. Patricia

    beantwoorden16 jun 2013 21:22
Reageer op “Haarkleuren zomer 2013”