Haarmode herfst 2011

donderdag 12 aug 2010 / 1 / Kapsels en Haarmode

Deze herfst is de haarmode erg leuk en veelzijdig! Het kan van lang steil haar tot golvende lokken. Ook ultra korte peroxidekopjes zijn fashion! De vlecht van opzij is een erg leuke modetrend waar we met plezier aan meedoen. De knot bovenop het hoofd is een keer het proberen waard. Ook qua kleuren zijn deze herfst de haarmode erg veelzijdig. Blond en rood heersen vooral. Ook gebleekte wenkbrauwen(wat blief) zijn een echte hit aan het worden. Bekijk snel wat jij van de haarmode herfst 2010 vindt!

De vlecht van opzij

Elle heeft de trend natuurlijk al deze zomer zien aankomen. Het staat geweldig bij dit model en natuurlijk geldt dat lang haar erg mooi zijn met een vlecht. Het is vooral leuk hoe een trend overspringt van modeshow op modeshow tot het bij jonge meiden op school terecht is gekomen!

2184_22414_2 (1)2

Fabio Salsa

Natuurlijke golven en krullen

Bij Dior houden ze het ook au naturel. Krullen mogen lekker zichzelf zijn en föhnen is eigenlijk alleen voor de glans.

2180_2

Fabio Salsa

Lang, steil haar

Lang, steil of golvend haar bij Fornarina en de grote fashion shows. De kleding en de kapsels zijn mooi en natural.

opgestoken-haar-met-accessoire

Shutterstock

Het opgestoken kapsel

Het rommelig opgestoken kapsel is deze herfst heel vaak te zien op modeshows en bij degenen met lang haar. Het is heel makkelijk om te doen, het staat sjiek en er is veel variatie mogelijk! Opgedraaid opsteken, lekker los met clipjes of invlechten: het kan allemaal.

De knot

Ook de knot is hot! Een knot bovenop je hoofd staat eigenlijk heel stoer! Het kan met losse plukken of juist lekker strak naar achter. Voor degenen met dunner haar zijn er knotten en staartjes te koop die je met speldjes vast kan zetten! Erg handig en snel!

 

 

Haarkleuren mode voor de herfst 2010!

Peroxide blond

Deze foto is van Vogue. Jammer maar helaas zijn ze nu helemaal weer gek van het peroxidekopje. Meestal gaat dit hand in hand samen met smokey eyes! Toegegeven dat het bij sommigen wel erg mooi staat. Toch is het niet goed voor je haar en in de praktijk vaak niet flatterend.

 

Goudblond

Het verschil met peroxideblond is klein, maar toch scheelt het al snel honderden kleurpigmenten! Hier zien we een mooie, goudblonde kleur. Door de warme teint is het ook geschikt voor het najaar en vooral met speciale kleur effecten en/of lowlights echt een geweldige kleur!

 

Rode haarkleuren mode

Rood is in de herfst een heel modieuze kleur. Voor iedereen is er wel een geschikte teint. Over het algemeen geldt dat warmrood bij een warme teint horen en andersom. Toch kan niet iedereen goed bepalen wat een warme en wat een koele teint rood is, laat je dus altijd adviseren.

 

Gebleekte wenkbrauwen

Love it or hate it! Het ziet er een beetje raar uit. Toch staat het soms wel heel goed. Waarom moeten wenkbrauwen trouwens zwart gemaakt worden?  Zal deze trend weer overwaaien? Of horen blonde wenkbrauwen voortaan bij licht haar en als extreem randje af en toe ook bij zwart haar? Wat vinden jullie van deze trend?

 

Tipje: Kies in het najaar een warmere haar tint. In de herfst krijgt je huid namelijk een bleker kleurtje. Een warme kleur zorgt ervoor dat je blijft stralen. Er zijn geen grote veranderingen nodig. Rode highlights bij brunettes of juist kastanje of warme chocoladekleuren. Bij blondines kunnen lowlights van karamel, koper en zelfs donkerbruin erg mooi zijn.

1 reactie op “Haarmode herfst 2011”
  1. 1 nikki

    Hoe maak je zo’n vlecht als Leona Lewis heeft op het plaatje helemaal bovenaan?? Ik heb het al vaker gezien, maar weet niet hoe het moet??

    beantwoorden26 mei 2011 12:36
Reageer op “Haarmode herfst 2011”