Haarmode zomer 2013

donderdag 13 jun 2013 / 0 / Kapsels 2013, Kapsels en Haarmode

Haarmode zomer 2013Wat is de haarmode in de zomer van 2013? We weten al bijvoorbeeld dat fel gekleurde haarkleuren oftewel ‘dip dye’ een van de grootste haartrends voor de zomer is! Ook ‘ombre’ haarkleuren waarbij de kleur overgaat van de ene haarkleur naar de andere is een onvergetelijke haarmode trend die ook in de zomer van 2013 erg populair is. Verder hebben we de boblijn die dit voorjaar een beetje langer en natuurlijker is gelaten, en natuurlijk het korte zomerkapsel! Deze haartrend is lekker makkelijk en modern. Een kort koppie staat meestal erg goed en moet gewoon aangepast worden op je gezichtsvorm. De betere kapper kan je hiermee helpen.

Kort asymmetrisch kapsel 2013

Kort asymmetrisch kapsel 2013

Dit korte kapsel is asymmetrisch geknipt en heeft felpaarse accenten. Het zorgt voor een unieke look en omdat de haarmode van 2013!

fotocredit: HOB Salons

Haarmode zomer 2013

Haarmode zomer 2013

Een schuine boblijn die aan één zijde wat korter is en aan de andere kant langer! Dit geweldige kapsel is qua snit en haarkleur helemaal afgestemd op de haarmode!

Fotocredit: Royston Blythe

Kort kapsel Dip Dye effect

Kort kapsel Dip Dye effect

Een kort kapsel kan je ook een zogenaamde Dip Dye geven! Dit felblauwe kleurtje staat erg goed bij de korte haarsnit!

Fotocredit: Fabric Salon

Modern kort haar 2013

Modern kort haar 2013

De haarmode zomer van 2013 is helemaal een vrijheid qua keuze van haarsnit! Dit korte kapsel komt uit de gloednieuwe haarcollectie van Sanrizz en heeft een korte pony en stekels van boven!

Kijk voor meer kapsels<-- in de galerij.

Reageer op “Haarmode zomer 2013”