Halflange kapsels

maandag 17 okt 2011 / 0 / Kapsels en Haarmode

Een halflang kapsel is de nieuwe kapseltrend! Halflange kapsels zijn veelzijdig en mooi. We hebben de allernieuwste halflange kapsels bij elkaar gezocht en hopelijk zit er een mooi kapsel bij voor jou! De allernieuwste kapseltrend is namelijk dat je haar zo gezond mogelijk is. Met halflange kapsels heb je altijd gezond, glanzend haar. Halflange kapsels zijn steeds vaker overal te zien en de meest gedragen haarlengte.

2118_22119_2

Intermède

Halflange kapsels

Ook voor jou kan een halflang kapsel geschikt zijn als je eens op zoek bent naar een nieuw kapsel. Het staat namelijk goed bij iedere gezichtsvorm en iedere haarsoort knapt op van Halflange kapsels. Het is een haarlengte waarbij je haar makkelijk te hanteren en te stijlen zijn, maar toch heb je met een halflang kapsel evengoed dat vrouwelijke van lang haar.

Hippe meidenkapsels halflange kapsels

De halflange kapsels hierboven zijn erg mooi. Ze zijn speciaal geschikt voor steil haar. Er is niet veel werk aan qua onderhoud en styling. Ze zijn beiden erg mooi bij een rond of ovaal tot smal gezicht.

De halflange kapsels hierboven zijn gloednieuw en erg in de mode. Het linkse is een heel gedurfde look maar het is wel erg mooi. Het zijn speciale kapsels voor iemand met een rond gezicht. Het zijn ook kapsels voor krullen en golven.

2120_22121_2

Intermède

De halflange kapsels hierboven zijn speciaal voor stoere meiden die een aparte smaak hebben. De kapsels zijn extra geschikt voor een rond en ovaal gezicht en voor steil haar. Een beetje slag kan ook nog wel. De kapsels zijn erg mooi in het blond.

De halflange kapsels hierboven zijn voor meiden met een ovaal tot langwerpig of rond gezicht. Het is het mooiste bij steil haar en is erg in de mode.

Kapsels voor moderne vrouwen

Ook voor volwassen vrouwen zijn er honderden geweldige looks in de halflange kapsels. Halflang haar is een echte modetrend! Kies een halflang kapsel met pieken en draag het lekker warrig of juist steil! Kies altijd voor een pony en pieken aan het gezicht. Speciaal voor een ovale tot ronde gezichtsvorm.

Een pony met halflang haar combineren met laagjes is altijd een succesformule. Speciaal voor steil haar en voor vrouwen met een rond gezicht.

Een halflang kapsel met laagjes en een scheiding van opzij is een echte modetrend in 2011. Voor een ovaal tot rond gezicht.

2123_22131_2

Intermède

De kapsels hierboven staan geweldig bij iemand met een smal gezicht door de leuke laagjes. Halflang blond haar blijft de max!

Kapsels voor trendy dames

Een halflang kapsel voor krullen is altijd erg moeilijk om te vinden maar die hierboven sprak me wel aan.

Het rechtse kapsel past echt bij iedere leeftijd en gezichtsvorm. Ook erg geschikt voor dik haar. Bij dun haar geven de laagjes wel meer volume maar krijg je een ander effect.

Geweldige halflange kapsels voor een ovale tot ronde gezichtsvorm. Speciaal voor steil, dunner haar. Erg mooi en modern. Een veelzijdig, glamoreus kapsel!

Speciaal voor steil haar, een scheiding van opzij doet wonderen voor iedere look. Kies een halflang kapsel met laagjes om volume en een verzorgde look te krijgen. In het linkse kapsel zijn laagjes gebruikt om dikke haren iets minder zwaar te maken, en bij het andere kapseltje juist om volume te geven. Zo veelzijdig zijn halflang haar met laagjes!

Reageer op “Halflange kapsels”