Halflange kapsels

vrijdag 1 feb 2013 / 1 / Kapsels en Haarmode

Halflange kapselsHalflange kapsels zijn handig in model te brengen maar zien er nog steeds vrouwelijk en leuk uit. Het kan een heel moderne variant zijn maar ook de klassieke, halflange kapsels blijven altijd mooi om te zien. Halflange kapsels kunnen een beetje korter zijn aan de achterkant of schouderlang haar met opgeknipte lagen en een pony valt hier ook onder.

Halflange kapsels van 2013

Halflange kapsels van 2013Halflange kapsels van 2013

Links- Foto/kapsel/make-up credit: Steven Carey, Steven Carey, Mayfair, Keith Way, Bernard Connolly, Martin Evening

Rechts- Foto/kapsel/make-up credit: Schwarzkopf

De mode blijft veranderen en zo ook de haarmode: halflange kapsels in prachtige lagen of juist nog steeds de haartrend met van achter kort, opgeknipt haar en van voor extra lange pieken blijft het helemaal in de zomer van 2013.

Halflang haar met lagen en pieken naar voor

Halflang kapsel donkerbruin asymmetrischHalflang kapsel donkerbruin lange pony en rood accent

Links- Foto/kapsel/make-up credit: zappas artistic team, Alessandro Cecchini, Kelly Nash, Valentina.

Rechts- Foto/kapsel/make-up credit: Jasmine Redstone, Kateryna Korsh, Katheryn Hanraham.

Het asymmetrisch, halflang kapsel blijft nog steeds erg in de mode en ziet er prachtig uit zoals bijvoorbeeld bij het linker kapsel. De zijkant is extra kort gelaten en de andere kant is asymmetrisch met een lange kuif. Heel leuk om te zien en een moderne maar handige look.

De laagjes in het rechterkapsel zijn perfect rond geknipt en vallen helemaal mooi samen met de pony. Het leuke kleuraccent maakt dit kapsel helemaal compleet. Door de prachtige pieken en lagen valt dit kapsel altijd goed.

Nieuwe collecties in de Halflange kapsels

Halflang kapsel 2013 blond met laagjesHalflange boblijn rood

Links- Foto/kapsel/make-up credit: L’ANZA artistic team.

Rechts- Foto/kapsel/make-up credit: Sanrizz Fushion Collection, Leonardo Rizzo, Andres Reynaga.

Ook kappers brengen tegenwoordig collecties uit. De zogenaamde haarlijnen en dit voorjaar gaat het allemaal om de vorm van een prachtig, afgewerkt kapsel. Het kan strak en geometrisch zijn of juist vloeiend en vrouwelijk met een lange pony en schouderlang haar.

De boblijn blijft modern in 2013

Boblijn blond 2013Moderne bob

Links- Foto/kapsel/make-up credit: Web Collections

Rechts- Foto/kapsel/make-up credit: Neil Barton Candy Collection, Neil Barton, Nora Nona, Jo Phillips, Stuart Weston.

Ook in 2013 blijft de boblijn heel erg modern in de sixties variant met leuke accenten aan de voorzijde. Dit krijg je door de voorkant toch iets langer te laten. Ook de schuine boblijn, de opgeknipte boblijn of de moderne versies met prachtige felle kleur accenten. Het grijsblond samen met zogenaamde “Dip Dye” effecten is het natuurlijk helemaal. Een “Dip Dye” krijg je door bijvoorbeeld een “Colorbug” te gebruiken. Dit zijn een soort zeepjes die een tijdelijk fel kleurtje geven aan je haar. Het wordt ook wel haarcosmetica genoemd omdat je het kan aanbrengen voor een leuke gelegenheid en het de volgende dag weer kan uitwassen.

Natuurlijk is er ook genoeg permanente verf te vinden voor felle kleuren in je haar en bestaan er andere creatieve methodes zoals waterverf of waskrijt. Haarmascara wordt nog steeds veel gebruikt en gekleurde extensions zijn er ook nog.

1 reactie op “Halflange kapsels”
  1. 1 rene

    Dat is mooi meisjes met lange pony

    beantwoorden20 jan 2014 19:13
Reageer op “Halflange kapsels”