Halflange kapsels in het blond: Mode en tips!

zaterdag 11 feb 2012 / 0 / Kapsels en Haarmode

Een halflang blond kapsel is mooi en vrouwelijk. Een halflang kapsel zorgt namelijk voor de vrijheid om verschillende kleuren blond uit te proberen vanwege het regelmatig bijknippen van halflange kapsels. Ook is er veel variatie mogelijk en is het altijd nog in een staart te dragen. Halflang blond haar is een van de favoriete kapsels onder veel meiden en dit is niet onterecht.

Mooie halflange kapsels 2012

kort-krulhaarhalflange-kapsels-2012 (3)

Shutterstock

halflange-kapsels-2012 (2)

Shutterstock

Halflange blonde kapsels zijn erg trendy in 2012. Ook de lange pieken en de heuse divakapsels zijn erg trendy. Kies dus voor mooie krullen of juist supersteil haar met lange pieken.

Halflange kapsels met een pony

blond haar

Shutterstock

Een pony is ook altijd mooi bij halflange kapsels. Ook samen met het blonde haar staat het altijd stoer en vrouwelijk.

Superblonde kapsels halflang haar

Bij halflang haar is het te permitteren om eens te kiezen voor een platinablonde haarkleur. Deze super blonde kapsels kunnen gecombineerd worden met verschillende kleurschakeringen of juist egaal is ook mogelijk. Zelfs een klassiek kapsel krijgt met deze haarkleur een heel modern uiterlijk.

Halflange kapsels voor meiden

jonge-meidenkapsel-halflang

Shutterstock

Voor meiden zijn er veel mogelijkheden voor een halflang kapsel en het blonde zorgt voor een beetje extra, zoals je ziet zijn er veel mogelijkheden. Print je favoriete plaatje uit en ga ermee naar de kapper!

Reageer op “Halflange kapsels in het blond: Mode en tips!”