Halflange kapsels top 12

woensdag 20 mrt 2013 / 0 / Kapsels en Haarmode

halflange-kapsels (8)Halflange kapsels zijn veelzijdig qua modellen en haarkleuren! Hat kan hier namelijk gaan om een schouderlang kapsel, maar ook korte bobs, of opgeknipte modellen behoren tot de halflange kapsels. Ze zijn makkelijk in model te brengen, en afwisseling is nooit ver weg. Dit zijn de meest favoriete halflange kapsels allertijden!

Het korte/halflange kapsel

halflange-kapsels (1)halflange-kapsels (2)

Fotocredit: Webcollections

Een halflang kapsel is heel mooi als het kort geknipt is aan de achterkant. Dit zorgt voor een kort geheel, met een beetje lengte voor wat extra vrouwelijkheid. Een haarkleur kan gekozen worden van witblond tot aardbei-rood! Halflange kapsels zijn makkelijk in model te brengen, en zitten de hele dag goed!

Krullen of stijl haar bij een halflang kapsel

halflange-kapsels (3)halflange-kapsels (4)

Fotocredit: Web collections/ KJM Salons

Bij een halflang kapsel, kan je ook eens kiezen voor een permanent. Het haar wordt toch regelmatig bijgeknipt. Ook krullen met de krultang, of natuurlijke krullen blijven bij een halflang kapsel veel beter in model. Het ziet er vrouwelijk en leuk uit.

Maar wees niet getreurd want ook degenen met steil haar zijn gebaat bij een halflang kapsel. Het haar lijkt een stuk dikker, en in model föhnen is vaak niet nodig.

Moderne kapsels halflang

halflange-kapsels (5)halflange-kapsels (6)

Fotocredit: L’anza / Lau Hairdressing

Een rechte boblijn of een klassiek kopje is natuurlijk heel leuk, maar bij een halflang kapsel kan je ook kiezen voor een modern effect. Een schuin, geknipt kopje bijvoorbeeld! Of leuke laagjes die asymmetrisch en ongelijk vallen! Het geeft een kapsel iets pittigs, terwijl het vrouwelijk blijft.

De haarstructuur en halflang haar

halflange-kapsels (7)halflange-kapsels (8)

Fotocredit: Hair Associates / Steven Carey

Een van de voordelen aan een halflang kapsel, is natuurlijk dat de haarstructuur op verschillende manieren te bewerken is. Dit kan zorgen voor prachtige effecten zoals een warrig of golvend kapsel!

Halflange kapsels voor jonge meiden

halflange-kapsels (9)halflange-kapsels (10)

Fotocredit: Royston Blythe / Franck Provost

Onder jongeren is een halflang kapsel een van de grootste haartrends van 2013! Het is leuk, zit altijd goed, en je kan nog eens afwisselen!

Schuine laagjes in halflang haar

halflange-kapsels (11)halflange-kapsels (12)

Fotocredit: Alan D / Steven Carey

Schuine laagjes geven het kapsel iets pittigs. Het staat altijd goed en is aan te passen aan iedere gezichtsvorm.

In de kapsel galerij zijn nog meer halflange kapsels te vinden!

Reageer op “Halflange kapsels top 12”