Halle Berry kapsels

zaterdag 15 jun 2013 / 0 / Kapsels en Haarmode

Halle_Berry_10Halle Berry kapsels zien er prachtig uit en zijn een van de meest populaire kapsels van 2013! Haar kapsel is deze zomer nogmaals superkort maar vrouwelijk. Sinds het afknippen van haar lange krullen is Halle Berry een boegbeeld geworden voor vrouwen van rond de veertig jaar, tot de vijftig plussers! Ze is dan ook het ideale voorbeeld van iemand die gracieus veroudert en er nog steeds prachtig en modern uitziet! Dit zijn de meest memorabele kapsels van Halle Berry.

Kort kapsel 2013

Kort kapsel 2013

Halle Berry ziet er nog mooier uit met een kort kapsel, zoals zeer duidelijk blijkt uit deze foto!

Fotocredit: brava_67

Halle Berry foto’s

Halle Berry foto’s

Een unieke stijl heeft Halle Berry, en een tijdloze schoonheid!

Fotocredit: Wikimedia commons

Halle Berry

 

Hier is ze te zien met iets langer haar. Het staat ook goed, maar korter is mooier bij Halle Berry. Zeker een warrige zomercoupe ziet er altijd leuk en vrolijk uit!

Fotocredit: M Boutefeu- www.btfpress.com

Halle Berry kapsel

Halle Berry kapsel

Dit kapsel is ook favoriet omdat het lekker warrig en modern is! Halle Berry heeft een prachtig figuur omdat ze regelmatig een dieet volgt, en iedere dag tenminste een uur cadio doet!

Fotocredit: brava_67

Halle Berry kapsel 2013

Halle Berry kapsel 2013

Halle Berry kapsel van 2013: lekker kort en warrig! Ze ziet er nog steeds supervrouwelijk en mooi uit. Dit is een favoriet kapsel onder de vrouwen van middelbare leeftijd omdat het uniek, modern en makkelijk in model te brengen is.

Fotocredit: Wikimedia

Reageer op “Halle Berry kapsels”