Jennifer Lopez kapsel

zondag 10 mei 2009 / 8 / Kapsels en Haarmode

De stijl en de kleding van Jennifer Lopez is geweldig en altijd interessant. Het is altijd goed om te weten wat momenteel de trend is onder celebrities op het gebied van kapsels. Jennifer Lopez draagt momenteel de LOB. Een variatie op het BOB kapsel. Een lange bobline. Het staat haar erg mooi en het is een kapseltrend in New York!

Jennifer Lopez kapsel

Dit Jlo kapsel is erg mooi bij Jennifer Lopez. Ze is al enkele jaren zeer bekend en Jennifer Lopez is al niet meer weg te denken uit de muziek en filmwereld. Het komt niet vaak voor dat iemand zowel goede muziek maakt als een goede actrice is. Dat zegt al genoeg over het talent van Jlo.

Dit lange steile Jennifer Lopez kapsel is haar meest gedragen haarstijl. Het staat ook perfect bij haar. Dit kapsel is leuk voor zowat iedereen die het juiste haartype heeft voor dit kapsel. Lange steile haar zijn altijd in de mode. Ook in 2009!

Opgestoken Jennifer Lopez kapsel

Dit opgestoken kapsel past goed bij Jennifer Lopez. Het is ovirgens ook een leuk idee als trouw kapsel. Ook hier wordt een hoge staart gemaakt en vervolgens worden de haren met schuifspeldjes vastgestoken. Erg moeilijk om zelf te doen maar echt een mooi kapsel.

Jennifer Lopez Krullen

Dit krullenkapsel van Jennifer Lopez is erg mooi en natuurlijk. Dit is de befaamde SEDU haarstijl die zoveel in New York besproken wordt. Gewoon natuurlijke krullen die hun eigen weg gaan. Gebruik goede haarproducten tegen her kroezerig opdrogen.

Dit half opgestoken kapsel staat erg natuurlijk en past bij iedereen mooi. Het wordt gedaan met haarklemmen en een heleboel haarspray. Laat enkele plukken los hangen, steek het haar goed vast, en bewerk het kapsel dan met je handen, trek het half los tot je het kapsel hebt wat je wilde.

s_bukley Shutterstock.com (2)s_bukley Shutterstock.com

S Buckley/ Shutterstock

Featureflash Shutterstock.com (2)Featureflash Shutterstock.com

Featureflash/Shutterstock

8 reacties op “Jennifer Lopez kapsel”
 1. 8 alia

  heb wel een tip voor sigourney;
  als je je haar alltijd in een staart of bin een dot doet dan kun je je haar miss. is opsteken of is mooie krullen met de stijltang of met de krultang of je kunt je haar ook srijl doen. er zijn zoveel dingen dat je met je haar kunt doen! dit waren een paar tips!

  gr alia

  beantwoorden9 okt 2011 12:39
 2. 7 alia

  j.lo heeft heel mooi haar!!

  gr aaliyah

  beantwoorden22 sep 2011 06:55
 3. 6 Sigourney

  hebben jullie tips voor mij voor een mooie look

  beantwoorden21 sep 2011 16:08
 4. 5 alia

  j.lo heeft heel mooi haar! en haar kleren ook,soms draagt ze iets wa ik ni mooi vin ma ja ieder zijn eigen ding!

  gr. alia

  beantwoorden20 sep 2011 19:26
 5. 4 xpolliepop81

  echt mooi hoe zij haar haar altijd heeft ze is zo wie zo een mooie vrouw om te zien en nee ik ben niet lesbisch

  beantwoorden12 sep 2011 16:17
 6. 3 Michelle

  Dat is juist stoer om elke dag een ander kapsel te hebben weetniet wat je zeurt!

  Ik vind het wel heel stoer zou ik ook wel willen maarja je kan niet alle hebben jammer genoeg xD

  beantwoorden17 jan 2011 09:16
 7. 2 kara

  mooi kapsel

  beantwoorden21 jun 2010 18:50
 8. 1 Silke

  Als je veel geld hebt dan kan je om de 2 dagen of zels elke dag naar de kapper gaan eh. Maar natuurlijk haar blijft het mooiste!! Sorry J.Lo

  beantwoorden11 apr 2010 13:49
Reageer op “Jennifer Lopez kapsel”