Jessica Alba kapsels

zondag 28 feb 2010 / 4 / Kapsels en Haarmode

Jessica Alba is een leuke celebrity die al niet meer te missen is op de tv. Jessica Alba heeft een geweldige stijl en ze is altijd te zien met andere kapsels. Het laat wel zien dan gewoon lang haar zeker niet saai is!Jessica Alba draagt haar lange lokken namelijk steeds op een andere manier en ook de haarkleur van Jessica Alba verandert nog weleens. Jessica Alba is bekend geworden door Beverly Hills en The love Boat.

De stijl van Jessica Alba

Later speelde ze in veel films waaronder Valentine's Day en The Killer Inside Me. Jessica Alba ziet er altijd erg mooi uit en ook haar kledingkeuze is altijd geslaagd. Geen wonder dat ze zo  beroemd is geworden.

Hierboven is ze te zien met donker haar. Het staat heel natuurlijk en mooi. Ook asblond mag weleens bij Alba. Blonde lokken zijn ook bij een donkerdere huid erg mooi. Werk altijd wel liever met lokken.

Jessica AlbaJessica Alba-2

Vinicius Tupinamba / Helga Esteb /Shutterstock.com

Wat vinden jullie het mooiste kapsel van Jessica Alba?

4 reacties op “Jessica Alba kapsels”
 1. 4 Jade

  Met een pony eerste rij links.

  beantwoorden23 jul 2011 13:42
 2. 3 Eleonoor

  Ik vind het haar wat ze in het tweede seizoen van dark angel heeft het allermooiste bij jessica. Dat is lang, steil en donkerbruin, het natuurlijkst en mooist. Inderdaad steil vind ik ook het mooist bij haar.

  beantwoorden27 mrt 2011 22:51
 3. 2 samantha

  Opgestoken, 1e rij rechts…heel elegant en klasse!!!

  beantwoorden15 apr 2010 10:41
 4. 1 Anonymous

  Jemig!! het staat haar ook allemaal he:$

  beantwoorden12 mrt 2010 12:54
Reageer op “Jessica Alba kapsels”