Jongenskapsels

donderdag 29 dec 2011 / 0 / Kapsels en Haarmode

Op zeer jonge leeftijd maakt het voor jongens vaak niet uit wat voor kapsel ze hebben. De ouders kiezen het meestal, toch is dit niet altijd gemakkelijk. Er zijn namelijk veel mogelijkheden. Een extra kort jongenskapsel met de tondeuse. We of geen stylingproducten gebruiken bij een jongenskapsel? Stekeltjes of juist een klassiek jongenskapsel? Bekijk verschillende jongenskapsels en kies het samen uit.

Jongenskapsels zijn er genoeg op internet te vinden en er is meer dan genoeg keuze. Moet het een modern kopje zijn of juist iets klassieker?

Stekeltjes bij een jongenskapsel

De meeste jongens dragen graag zelf stekeltjes omdat het stoer en modern is. Het is ook een heel makkelijk kapsel en het kind kan al vanaf jonge leeftijd zelf zijn haar doen. Je hoeft er niet iedere twee weken mee naar de kapper en een jongenskapsel met stekeltjes is op iedereen individueel aan te passen.

jongens-kapsels (1)

Shutterstock

jongens-kapsels (2)

Shutterstock

jongens-kapsels (3)

Shutterstock

Ceasar haarkapsel voor jongens

Deze jongenskapsels zijn erg mooi bij degenen die een sterke haarval naar voren hebben. De haren worden bij dit kapsel gewoon glad naar voren gekamd en door de vorm van het kapsel ziet het er mooi uit. Er zijn ook variaties waarbij je het van boven een beetje omhoog kan doen met gel.

Het opgeschoren jongenskapsel

Ook dit is een heel modern maar tijdloos kapsel. Door het opgeschoren deel is het erg gemakkelijk in model te brengen. Ook hier zijn verschillende variaties mogelijk. Een geleidelijke gradatie, extreem kort opgeschoren, een hanekam of juist zachte stekels.

Lange jongenskapsels

De lange jongenskapsels mogen zeker niet vergeten worden. Een heel andere kijk op een jongenskapsel. Hier zijn erg mooie modelletjes van en vaak is een styling product helemaal niet nodig. Het is enorm onderhouds vrij en staat heel mooi.

Hopelijk hebben jullie een leuk jongenskapsel kunnen vinden!

Reageer op “Jongenskapsels”