Kapsalon kortings tips

vrijdag 21 jun 2013 / 0 / Kapsels en Haarmode

Kapsalon-kortingEen nieuwe zomercoupe, samen met een nieuwe haarkleur kan je al snel een heleboel geld kosten bij de kapper! Het is jammer want studenten hebben het vaak niet breed. En het is sowieso jammer om meer te betalen dan noodzakelijk is. Dit zijn verschillende weblinks waar je met korting naar je kapsalon kan gaan. Ontdek bijvoorbeeld een nieuwe kapper, en bespaar tot 50%! Ook kan je online leuke kortingscodes vinden om naar de kapper te gaan.

Kapsalon-korting

Kapsalon korting voor studenten

Als student kan je een grote korting krijgen in verschillende kapsalons in Nederland. Er zijn gelukkig verschillende kapsalons die je een grote korting geven op vertoon van je studentenkaart, of OV pas.

Student korting bij Studio 19.

Student korting bij Studenten Korting Nederland.

Kortingen bij Groupon, Shedeals of webdeals

Bij verschillende website’s zoals Groupon, kan je regelmatig deals vinden om goedkoop naar een kapsalon te gaan. Dit is altijd een goede tip want de kortingen veranderen regelmatig. Dit is dus te bekijken voordat je naar een kapsalon gaat, je weet maar nooit.

De linkjes hieronder zijn geschikt voor zowel Belgische en Nederlandse bezoekers!

Groupon

Social Deal

Shedeals

Sweetdeal

Kortingen met de kappersbon

Met een kappersbon, kan je vaak een grote korting krijgen om verschillende kapsalons te bezoeken. Je maakt kennis met een goedkoper bedrag, de keren daarop krijg je nog tweemaal tien euro korting. Ook leuk om kado te doen!

Kappersbon

Je haar doneren en korting krijgen bij de kapper

Lang haar beu? Krijg meteen een grote korting bij het kapsalon én steun een goed doel! Bij de haarstichting kan je bekijken welke kapsalons er allemaal meedoen met deze actie.

Zij knippen iedereen die een minimaal 20 centimeter lange vlecht afstaat aan de Haarstichting namelijk met 50% korting of gratis. Het wordt wel op prijs gesteld wanneer je van tevoren even belt. Het is verstandig om eerst even naar de voorwaarden te informeren.

Haarstichting

Reageer op “Kapsalon kortings tips”