Kapsels overzicht met linkjes

donderdag 2 feb 2012 / 0 / Kapsels en Haarmode

Er zijn verschillende artikelen over kapsels. Vaak is het niet gemakkelijk om een balans te vinden tussen meegaan met de mode en toch trouw blijven aan je persoonlijke stijl. Wat je niet weet, wat niet deert maar toch is haarmode en kapsel trends juist bedoeld als leuke inspiratie. Natuurlijk heb je geen zin om uren te surfen op zoek naar de meest recente haarmode. Daarom heb ik nu dus een overzicht voor je gemaakt! Bekijk alle leukste artikelen van Firanet, lees in een oogopslag wat hot is en wat niet.

Wat is trendy in de lente?

 kapseltrends-2012 (1)

Shutterstock

Haartrends voor de lente!

Kapseltrends 2012!

Korte zomer kapsels 2012

De populairste kapsels van nu

De lente staat hopelijk zo snel mogelijk voor de deur en met deze richtlijnen kan je eens voorop lopen bij de modetrends in plaats van achter de massa. Het zijn namelijk leuke en veelzijdige looks, van rock kapsels tot wilde krullen en retro kapsels!

Hete kapsels voor lang haar!

  haarkleur-blauw

Shutterstock

Kapsels lang haar 2012

Nieuwe, lange kapsels

De meeste meiden hebben nu eenmaal lang haar en dit jaar zien we als modebeeld de extra lange pony, de retro, rock en ultravrouwelijke kapsels. Blond is heter dan ooit en de haarkleuren zijn extra natuurlijk deze lente.

Tijdelijke kleurtjes graffiti voor je haar

 korte-kapsels (1)

Shutterstock

Graffiti kapsel mode

De graffiti haartrend leek eerst een hele domper te worden maar de commerciële haarmarkt heeft het nu iets minder extreem gemaakt met tijdelijke haarkleuren. Je gebruikt een haarkleur die je dezelfde avond weer kan uitwassen. We zien het steeds meer en het is heel makkelijk!

Korte kapsels kunnen nog altijd

 korte-kapsels (4)

Shutterstock

Korte kapsels mode 2012

Korte kapsels blijven altijd in de mode en er zijn gelukkig veel verschillende mogelijkheden. De rock kapsels zijn erg trendy en ook korte kapsels met een heel lange pony en lange pieken.

Feest en gelegenheidskapsels

 opgestoken-haar-met-accessoire

Shutterstock

De mode op het gebied van feestelijke kapsels!

Opsteken stap voor stap

Het Zwitserse mes onder de opgestoken kapsels: de chignon!

Een feest of gelegenheidskapsel is altijd een hele uitdaging, toch is het nu veel makkelijker dankzij de simpele howto’s!

Reageer op “Kapsels overzicht met linkjes”