Kapsels 2013

woensdag 10 okt 2012 / 0 / Kapsels 2013, Kapsels en Haarmode

Kapsels 2013Strak en onmiskenbaar zijn de nieuwe haarsnitten 2013. De creaties spreken voor zichzelf en werden bereikt in verplaatsingen en ontwikkeling van de snijtechniek. Door bepaalde kniplijnen opnieuw te bekijken is er een heel ander effect bekomen bij de kapsels. De kapsels lijken rechtstreeks uit een James Bond film te komen! Leuk en modern!

Kapsels 2013 blond kortKapsels 2013 blond stoer

Fotocredit: Dessange Paris

De legendarische boblijn is afgewerkt op een heel andere manier en lijkt te bewegen in de wind. De haarkleur is het resultaat van verschillende tinten aan de wortels en de lengten om tot één geheel te komen.

Kapsels 2013 bobKapsels 2013 gelaagd

Fotocredit: Dessange Paris

Geometrische avant garde haarmode

Links: Een dikke pony geeft het gezicht een nieuwe aanwezigheid. Te dragen op een strakke manier of juist lekker los met extra veel textuur. Er is een spel van contrasten tussen de pony en de verwarmde lengtes van de boblijn.

Rechts: Geavanceerde, flexibele laagjes worden in model gebracht met een maximum aan volume. Ook hier is gekozen voor een volle pony en subtiele lagen.

Kapsels 2013 Bond kapsels

Fotocredit: Dessange Paris

Links: Geometrische lijnen zorgen voor een extra kort en glad effect. De kracht van de volle pony zorgt voor een prachtig resultaat.
Rechts: Leah heeft een vierkante snit met een lange pony aan de voorkant. Het gezicht is verzacht met soepele lagen aan de voorkant.

Kapsels 2013 Blond kortKapsels Schouderlang

Fotocredit: Dessange Paris

Links: Uitgevoerd in krullen en slordig gestyled: een herinterpretatie van de echte 80's stijl. Fashion-rock-vintage met een kleur accent aan de achterkant zorgt ervoor dat de look compleet is.

Rechts: Los en nonchalant moet ook kunnen op een nieuwe manier. Moeiteloze schoonheid is een van de grootste haartrends van 2013 en kan met een langere boblijn enorm mooi zijn.

Reageer op “Kapsels 2013”