Krullenkapsels mode

dinsdag 26 jan 2010 / 5 / Kapsels en Haarmode

Vroeger wilde ik altijd graag krullen. Mijn haar hing vaak plat en saai naar beneden. Ik vond krulhaar het mooiste wat er was. Pas jaren later kwam ik erachter dat degenen met krulhaar er niet altijd even blij mee zijn. Het is niet makkelijk om een mooie kapsels te vinden voor meiden met prachtige krullen. Bij verkeerde kapsels veranderen kapsels met krullen in een horrorscenario. Gelukkig zijn er nog altijd speciale krullenkappers. Bekijk de kapsels voor krullen.

 

Halflange kapsels krullen

2360_22362_2

Franck Provost

Halflange kapsels zijn bij krullen altijd goed als je net wat meer krul wilt. Kies 1 lengte om de hoeveelheid kroes en werk te beperken.

 

Laagjes haar met krullen

2174_22178_2

Fabio Salsa

Laat je haar altijd alleen maar knippen door een speciale krullen kapper! Je kan er een vinden door navraag te doen of door te zoeken met Google. De manier van benaderen en knippen kan namelijk een wereld van verschil zijn.

 

Mooie kapsels met krullen

sarah-jessica-parker-fotokrullenkapsels-2012

Featureflash / Shutterstock.com

Koop de allerbeste producten en kies een kapsel wat is afgestemd op krullen. Misschien is het kapsel hierboven wat voor jou. Bekijk anders de andere krullen kapsels op deze site.

 

Lange kapsels krullen

[ File # csp4077478, License # 1505618 ]
Licensed through http://www.canstockphoto.com in accordance with the End User License Agreement (http://www.canstockphoto.com/legal.php)
(c) Can Stock Photo Inc. / mvaligursky[ File # csp1232736, License # 1506117 ]
Licensed through http://www.canstockphoto.com in accordance with the End User License Agreement (http://www.canstockphoto.com/legal.php)
(c) Can Stock Photo Inc. / Hadrian

Canstock

Lang haar is altijd goed als je krullen hebt. Gebruik de shampo van andrelon. En Frizz Ease van John Frieda. Dit zijn de beste producten voor krullen kapsels.

 

Mooie krullen kapsels

Een goede haarkleur is een must. Maar pas op met verven. Gebruik liever henna of andere natuurlijke haarverf. Krullen kapsels beschadigen namelijk best snel.

volume-kapsel2

Shutterstock

Heel lang haar met krullen

Bij heel lang haar zijn laagjes weer een must om het gewicht en de massa te beperken. Leer beter om je krullen goed te stylen in plaats van altijd een stijltang te gebruiken. De leukste krullen kapsels zijn hier te vinden.

bruidskapsels (2)

Shutterstock

Opgestoken kapsel met krullen

Opsteken is het allermooiste wat er is bij krulhaar. Het is een heel werk maar het staat altijd mooi! Deze krullen kapsels zijn allemaal geweldig!

5 reacties op “Krullenkapsels mode”
 1. 5 Anonymous

  dit zijn zoals ik het zie gemaakte krullen, ik wil echte krullen kapsels zien. Van mensen die geboren zijn met hun krullen

  beantwoorden26 okt 2011 19:43
 2. 4 jacqueline

  heb zelf slag in mjn haren als je ook een krullen kapsel wilt draai ze dan in met papilotten

  beantwoorden13 mrt 2011 18:42
 3. 3 amanda

  hee hee

  ik heb ook krullen en niet zo beetje ook. helaas groeit het nooit langer.
  kan je hier iets aan doen?

  beantwoorden28 dec 2010 12:39
 4. 2 E.L. Modder

  Ik vind nog steeds dat er teweinig kapsels op de site staan voor mensen met krullen die een echte boblijn willen. Doe hier wat aan a.u.b.

  beantwoorden25 sep 2010 13:29
 5. 1 Ikke

  vet!

  beantwoorden11 feb 2010 14:26
Reageer op “Krullenkapsels mode”