Mooiste kapsels van 2013

dinsdag 21 mei 2013 / 0 / Kapsels 2013, Kapsels en Haarmode

Mooiste kapsels van 2013Wat zijn de allermooiste kapsels en haartrends van 2013? De kapsels variëren enorm maar hebben allemaal met elkaar gemeen dat de vrijheid om je haar naar eigen wens te dragen groter is dan ooit. Kies dus een eigen stijl en bekijk de kapsels die het mooist zijn van haarkleur en haarsnit! Dit zijn de meest memorabele kapsels! Krijg een heleboel inspiratie en haal de zon alvast in huis met deze prachtige kapsels om nooit meer te vergeten!

Natuurlijke kapsels haartrend

Schouderlang bruin haar met golvenBlond droomkapsel 2013

Fotocredit: Rose Byrne- Web collections

Prachtige, natuurlijke golven en krullen overheersen de haarmode voor de zomer! De prachtige texturen in je haar kan je creeren door een grove krultang te gebruiken.

Retro kapsels en de hoge knot

Retro haarmode 2013De hoge knot

Fotocredit: iddavanmunster, web collections

Retro kapsel mode van 2013, retro is het helemaal in dit voorjaar! Kies een leuk kapsel om mee voor de dag te komen, haar accessoires maken een retro kapsel helemaal af!

De grote knot blijft ook in de zomer van 2013 heel erg trendy!

Korte kapsels en boblijn 2013

Prachtige, rode haarkleur 2013Pittig, kort kapsel 2013

Fotocredit: Marie Claire Italia Paul Schmid, web collections

Een lange boblijn met golven in een prachtige haarkleur. Paul Schmid weet als geen ander wat de haarmode zal zijn, zelfs op het gebied van haarkleuren in 2014 blijven we de fantasie en aparte kleurtjes terugvinden!

Het pittige, korte kapsel mag een beetje assymetrisch en met een lange pony aan de zijkant. De achterkant wordt een beetje korter geknipt voor een warrige kruin.

Prachtige blonde haarkleuren 2013

Stijlvolle boblijn blond steilKort kapsel witblond

Fotocredit: Farouk

De haarmode van 2013 gaat ook nog steeds over blonde kleuren. Dit kan grijsblond, goudblond en natuurlijk pastelkleurige accenten.

Top kapsels van 2013 zijn om bij weg te dromen en een hele inspiratie om leuke ideetjes mee op te doen!

Reageer op “Mooiste kapsels van 2013”