Kapsels voor haar

donderdag 31 mei 2012 / 0 / Kapsels en Haarmode

Kapsels voor haarHaar Kapsels zijn belangrijk! De modetrends even daar gelaten namelijk. Kapsels zijn de hele tijd aan het veranderen maar haar blijft altijd hetzelfde en daarom is een kapsel goed wat aangepast is aan je haar en je gezichtsvorm. Bekijk de mooie haar kapsels voor ieder haartype!

Haar kapsels dun haar

Dun haar is niet makkelijk om te hanteren maar wel vaak prachtig van structuur. Dun haar is erg mooi als het supersteil is en ook hier zijn voldoende mogelijkheden voor verschillende haar kapsels! Haar kapsels voor dun haar kunnen in zowel iedere lengte.

Bij haar kapsels voor dun haar kies je beter voor een pony. Dit zorgt voor het effect van dikker haar. Vaak wordt er namelijk gedacht dat bij dun haar een pony juist niet geschikt is terwijl dun haar juist erg mooi is met een pony.

Bij een extralange haar lengte staat dun haar het mooist met weinig lagen. Vanaf schouderlang haar zijn lagen meer geschikt. Kort haar is altijd mooi bij dun haar maar het MOET zeker niet!

Dun haarDun haar kort

De Angels Slik Collectie toont twee heel mooie kapsels voor dun haar

royston blythe kortsteven carey kapsel

Royston Blythe en Steven Carey met twee mooie haar kapsels voor dun haar!

Haar kapsels dik haar

Afro krullenDik haar is behoorlijk eigenwijs en moeilijk om onder controle te houden. Met korte lagen is dit wel gedeeltelijk op te lossen. Het zorgt voor meer luchtigheid.  De haarkapsels en haar structuur varieren enorm bij dik haar en de structuur kan van kroes, krullen, golven of supersteil dik haar gaan. Om de structuur visueel te verbeteren kan er met kleureffecten gewerkt worden.

Steven Carey heeft dit dikke haar onder controle gekregen door de goede lagen toe te voegen aan het kapsel.

Rasta vlechten blondDik haar is vaak een ramp voor degenen die het bezitten terwijl het een droom is voor velen met dun haar! Dik haar is moeilijk te hanteren en zelfs uitdunnen heeft meestal een dramatisch effect. Dik haar schreeuwt voor lagen en moet op een goede manier gestyled worden om rampen te vermijden maar vergeet niet dat dik haar prachtig is en zeer geliefd. Ga naar een goede kapper en leer om te houden van je dikke haar!

Bij dik haar zijn vlechten erg mooi! Steven Carey kapsel.

Krullen in laagjesIn de haar collectie van Clipso is het dikke haar rond het hoofd in evenwijdige lagen geknipt.

Handige haar kapsels voor dik haar:

Reageer op “Kapsels voor haar”