Kapsels modellen 2010

maandag 11 jan 2010 / 3 / Kapsels en Haarmode

heatherDe modellenwereld wordt steeds groter en levendiger. Het valt niet altijd mee om een geschikt kapsel te vinden voor als je modellenwerk wilt gaan doen. We bekijken de foto’s van Amerika’s next topmodels en geven je tips om een geschikt kapsel te vinden. Het gaat allemaal over het vinden van je persoonlijke stijl! Bekijk dus de kapsels voor modellen en de makeover kapsels van America’s next topmodel!

Tip 1: Werk met pony’s en pieken

chantal

Een pony of juist pieken kan ervoor zorgen dat je gezicht meteen een heel stuk beter uitkomt. Het is veelzijdig en mooi en past in het modellenleven.

Tip 2: Ken je eigen stijl

Bekijk goed wat voor persoonlijkheid je hebt en wat je uitstraalt. Hier moet je een passend kapsel voor zoeken. Heather is erg mysterieus en een beetje verlegen. Haar lange donkere lokken waren reeds perfect voor haar. Ze is een koud type. Een zeer donkerbruin staat dan dus erg mooi.

 heather

 

Tip 3: vraag overal advies

Ga op zoek naar een kleuren consulent. Vraag hulp aan een topkapper. Er zijn namelijk mensen die gestudeerd hebben om je te helpen. Maak hier gebruik van.

 janet2

 

Tip 4: Durf te veranderen

Ga eens voor iets totaal anders en laat het topmodel in je naar boven komen. Jenah van Amerika’s next topmodel kreeg lichtblonde lokken. Het staat erg goed.

 jenah

 

Tip 5: Durf kort te gaan

Lisa van Amerika’s next topmodel kreeg een kort kapsel. Het staat haar erg goed omdat ze een prachtige kaaklijn heeft en een ovaal gezicht.

 lisa

 

Tip 6: Creëer een persoonlijkheid

Kies een kapsel met een eigen verhaal. Ga lang op zoek naar je ideale kapsel. Saleisha had een onopvallende look en ziet er nu meteen uit als een model door de gedurfde makeover!

 sal

 

Tip 7: Werk met make-up en krullen

Een model hoeft alleen een kapsel te kiezen dat perfect staat met alle kleding en bij nagenoeg elke look. Laat dus je lange krullen eens omtoveren bij de kapper. Investeer in een geweldige haarkleur en dit is al het halve werk!

 victoria3

We horen graag verdere tips en aanvullingen.

3 reacties op “Kapsels modellen 2010”
 1. 3 -

  oke, dit klopt niet.
  de laatste heeft next top model gewonnen en dat is zeker niet de eeerste. Leuk geprobeerd!

  beantwoorden26 aug 2010 21:01
 2. 2 nina van der scheuren

  zeer leuke tips maar ik ben nooit zeker in mijn stijl ik weet zelfs nietwat ik mooie bijmezelfvind en njaa ben 14 enzo

  beantwoorden26 jun 2010 17:08
 3. 1 lisa

  heel anders allemaal

  beantwoorden7 apr 2010 16:02
Reageer op “Kapsels modellen 2010”