Kapsels voor naar school

zondag 2 sep 2012 / 0 / Kapsels en Haarmode

Kapsels voor naar schoolDe school gaat weer beginnen en vaak is er ‘s morgens weinig tijd om een leuk kapsel te vinden voor naar school. Gelukkig zijn er genoeg leuke ideetjes en tips om snel en effectief een leuk kapsel voor naar school te krijgen. Een staart kan namelijk op verschillende manieren en ook een knot is weer helemaal hip. Droogshampoo kan je leven redden met als extraatje dat je er veel volume door krijgt.

De staart

Een staart is altijd een leuk kapsel voor naar school. Toupeer de bovenkant van je haar voordat je de staart gaat maken voor een leuker effect.

Met schuifspeldjes kan je een kapsel met een staart extra leuk maken door je pony op een creatieve manier omhoog te steken. Gebruik haarspray voor extra volume.

Een knot

Een knot is een mooi kapsel voor naar school omdat het vrouwelijk is en op allerlei manieren toe te passen. Maak een warrige knot of juist een chignon. De knot kan gecombineerd worden met stukken haar die nog los hangen voor een speels effect. Een knot kan je makkelijk strakker maken door het haar eerst in een staart te doen en daarna het haar mooi vast te steken met schuifspeldjes bijvoorbeeld.

De superhoge knot is een van de grote haartrends voor het najaar van 2012. Combineer het met losse plukken van opzij voor een stoer geheel.

Truucjes voor mooi haar

Gebruik niet iedere keer cremespoeling omdat het haar hier sneller vet van kan worden. Ook kan het slap en futloos worden. Niemand heeft iedere ochtend tijd om de haren steeds te wassen.

Glansspray zijn een favoriet en zeker bij donker haar kan een goede glansspray zorgen voor een mooi effect.

Droogshampo kan een geweldig kapsel creeeren als het op de goede manier gebruikt wordt. Dit komt door het effect van droogshampo op het haar: het zorgt namelijk voor veel volume.

Haar accessoires

Haar accessoires zijn een makkelijke manier om je haar snel te pimpen voor je naar school gaat. Er zijn veel leuke haar accessoires te vinden en zelfs haarstukken kunnen een wereld van verschil maken.

Binnen een paar minuten blingbling in je haar of extra volume met een bananenclip met een haarstukje kan een saai kapsel omtoveren tot een geweldige, moderne look!

De vlecht

Probeer eens een originele vlecht zoals een visgraatvlecht of een ingevlochten kapsel. Het voordeel is dat je de volgende dag een golvend kapsel voor de dag kan leggen! Kam het haar nooit als je de vlecht eruit haalt en gebruik een goede mousse om de golven op hun plaats te houden.

Vlechten kunnen op allerlei manieren en er zijn zelfs kleine vlechten die je in het haar kan spelden. Het ziet er dan heel mooi uit en duurt maar enkele minuten. Ideaal als je naar school moet en weinig tijd hebt.

De snit

Een goed geknipt kapsel is makkelijk en snel in model te brengen. Het past bij je persoonlijkheid en kan op verschillende manieren gedragen worden. Ga niet zomaar naar een willekeurig kapsalon om de hoek maar probeer een goed kapsalon te vinden waar ze een perfect kapsel kunnen knippen.

Reageer op “Kapsels voor naar school”