Korte kapsels

zaterdag 26 dec 2009 / 17 / Kapsels en Haarmode

ShutterstockKorte kapsels blijven altijd wel in de mode en de korte kapsels van  zijn erg veelzijdig en fun! Doe mee met de haarmode met onze superkorte kapsels. Er zit zeker iets voor je bij als je op zoek bent naar korte kapsels. Het jaar is qua haarmode vooral gericht op vrijheid. De blonde korte kapsels zijn veel terug te zien. Korte kapsels kunnen zowel voor jonge meiden als voor volwassen vrouwen erg mooi en sexy zijn. Bekijk dus alle sexy korte kapsels!

Korte kapsels

Shutterstock

© Shutterstock

Dit superkorte kapsel is blond met pieken en erg veelzijdig. Je kunt het krullen of juist lekker weg laten steken. Het past bij iedereen en je kan het erg stoer dragen of juist heel klassiek.

Dit korte kapsel heeft vooraan een lange bles waardoor het er erg vrouwelijk en mooi uitziet. De kleur is platinablond en het past erg mooi bij een rond gezicht.

ShutterstockShutterstock

© Shutterstock

Korte kapsels voor een rond gezicht

Op zoek naar een stoer, alternatief kapsel? Deze korte kapsels zijn misschien wat je zoekt! Hiernaast mooie laagjes en piekjes in het korte kapsel.

Ook deze korte kapsels zijn voor iedere leeftijd geschikt. Extra mooi is het kapsel hiernaast.

Blond en piekerig. Zo zijn de korte kapsels!

ProvostProvost

© Franck Provost

Korte kapsels voor tiener meisjes

Ook tienermeiden kunnen voor korte kapsels gaan. Dit korte kapsel voor jonge meiden is erg stoer en toch vrouwelijk.

Door met twee kleuren te werken kan je korte kapsels een extra dimensie geven. De haarkleur is bij korte kapsels erg belangrijk. Hiernaast is een voorbeeld van een erg mooi kort kapsel voor tieners.Intermede

© Intermède

17 reacties op “Korte kapsels”
 1. 15 Bep

  Firanet, juist omdat piekerig de mode is, doe ik het niet ! Ik vond het stom om de mode te volgen ! Mooi zijn net als al die anderen…. Heb je wel eens een kudde schapen gezien ? Allemaal de zelfde mode…!
  Ik weet dat ik meer succes heb met mijn bros geknipt haar dan al die geblondeerde piekerige schapen ! En ‘s morgens ben ik in minuutje klaar voor de hele dag ! Alleen om de twee weken even naar de kapper. Ook daar ben ik zo klaar ! Even met de tondeuze en ik ga weer naar huis !

  beantwoorden18 aug 2015 06:20
 2. 14 Bep

  Ik had altijd haar tot op mijn schouders met een krulletje er in. Een vriendje die ik eens had viel me eens heel onverwachts aan en knipte mijn haar heel kort. Ik was woest en heb hem dan ook nooit meer gezien. Omdat ik het verrekte om rond te lopen met ZIJN kapsel, heb ik het nog korter laten knippen. Het was zo kort dat het haar boven op mijn hoofd omhoog ging staan. En zo is het gekomen dat ik het de volgende keer bros heb laten knippen. Het was een onverwacht succes ! Ik heb dat nu al meer dan een jaar en ga het zo houden !
  Mannen kikken er op !

  beantwoorden17 aug 2015 09:29
 3. 13 Bep

  I mag graag opvallen, dus ik heb mijn haar altijd anders dan de anderen.
  Een jaar of wat geleden heb ik mijn haar afgeknipt en had ik een page kopje. Gewoon recht afgeknipt, van achter een beetje gescoren en met een rechte ponnie net boven mijn wenkbrouwen. Het vwas een groot sicces !
  Nu vorige maand ben ik naar een oude heren kapper geweest en heb het laten knippen in een ouderwets (50 mannen stijl?) bros kapsel!
  Gewoon rondom met een tondeuze alles er af tot op een paar millimeter na en van boven
  precies vlak geknipt, hooguit zo’n twee centimeters! Alles staat nu rechtop met behulp van wat vettig spul.
  Heel ongewoon voor een vrouw en juist daarom zo aantrekkelijk.
  Ik krijg vrijwel allemaal complimenten.Diverse mannen wilden een afspraakje met me, alleen maar om mij haar !!
  Levensgenieter.
  Als je genieten wil moet je opvallen en niet een op een massa product lijken!

  beantwoorden22 apr 2013 11:33
 4. 12 yvonne

  gaaf korte kapsels

  van yvonne

  beantwoorden1 apr 2011 14:36
 5. De kapsel hierboven voor tienermeiden. Zo zie je eruit denk ik nadat je schrikdraad hebt beetgepakt.
  Bij een tatoeage kan het effect dan weer geweldig zijn. De overige kapsels vind ik goed

  beantwoorden29 jan 2011 22:57
  • Ik heb mijn haar bros laten knippen, net als Bep dat gedaan heeft; rondom et een tondeuze and vlak van boven. Geen haartje langer dan twee centimeter.
   Mijn vriend heeft me daartoe aan gezet, hij vindt dat geweldig aantrekkelijk en het maakt hem erg geil.
   Ik laat het iedere twee weken wat bij knippen om het goed strak te houden. ‘s Morgens even onder de douche, afdrogen wat gel in mijn haar en klaar !!
   Het was in het begin wel even wennen hoor. Er zijn niet veel vrouwen die zo geknipt zijn. Hey is wel leuk om zo uniek te zijn.
   Waarschijnlijk volgende maand gaan we naar Amsterdam, naar een tatouage artiest. We hebben al veel werk van hem gezien en hebben besloten om eersy mijn boven armen te laten doen vanaf mijn schouders tot aan mijn ellebogen ! ! !
   Ik geef toe dat ik wel erg zenuwachtig van ben en er zelfs van droom. Dat is een beslissing voor het leven. Mijn vriend is er erg voor en heeft zelfs het ontwerp zelf gemaakt !
   Dus dan heb ik precies wat jij zei !
   Mijn vriend wil ook dat ik grote gouden ringen door mijn oren draag !
   Erica.

   beantwoorden26 aug 2013 12:13
 6. 10 mandy

  Heb mijn haar verloren met chemo en nu komt het eindelijk weer terug! na een tijdje gemillimeterd rondgelopen te hebben, heb ik nu langzaam model erin. Kan niet wachten op het bovenste model! Belachelijk trouwens hoeveel een beetje haar bepaald.

  beantwoorden11 dec 2010 23:09
 7. 9 Kyliej

  Ik heb het ala Rihanna, 1 kant is gemillimeterd. heb het nu een maandje of 5, maar ben het helemaal zat. maar veel andere keuze heb ik nu ook niet meer.

  beantwoorden20 sep 2010 16:55
 8. 8 Seliiimaa__

  ‘s Pr8iig
  mr by my past gn kort kapsel ofzo..
  Bles vind ‘k moojer^^

  beantwoorden29 aug 2010 15:30
 9. 7 rani

  smooooii
  smoooooiii
  ma k wil zn emo kapsel
  hoe doe je da met korte haren

  beantwoorden9 jul 2010 11:23
 10. 6 estelle

  (L) KORTE KAPSELS…GA MORGEN WEER LEKKER KORT DOEN, NET ZOALS DIE BOVENSTE! ^^

  beantwoorden19 apr 2010 17:58
 11. Het is bij die kapsels heel belangrijk dat het “klopt”. Ik knipte mijn haar ook altijd zelf toen ik pas op de kappersschool zat, maar het klopt toch nooit 100%, hierdoor kan je bijvoorbeeld krijgen dat je haar aan een kant altijd naar buiten gaat vallen.
  Beter ff die 18 euro of nog minder investeren dus in een goedgeknipt kopje! :D

  beantwoorden7 mrt 2010 12:50
 12. 4 Fleur

  Ik had zelf haar tot over mijn schouders, wat best wel dood was doordat ik het een aantal keer geblondeerd had. Nu heb ik het zelf afgeknipt; een bob tot nét onder mijn oren met een lange schuine pony. Al het dode is er nu af en ik ben er erg blij mee :D Toch zit ik wel te twijfelen of ik het nog korter en meer als Agyness of Rihanna ga doen.. maar of ik dat ook zelf ga doen.. denk het niet :-)

  beantwoorden6 mrt 2010 15:22
 13. mooie kapsels, ik zal graag stralend blond willen

  beantwoorden22 feb 2010 08:00
  • Diana, als je wat meer wil opvallen dan ‘weer zo’n blondine’, bleek je haar dan niet ! Ga donkerder ! Dat laat je gezicht ook veel beter uitkomen. Ik zelf prefereer git zwart !
   Ik laat het iedere twee weken wat bij knippen. Eigenlijk is het geen knippen want ik heb kort bros haar ! Dus een paar keer met de tondeuze over mijn kop en ik ben weer klaar voor een paar weken !
   Het is hartstikke leuk om zo’n stoer mannenkapsel tehebben ! Vrouwen vinden vaak niet leuk, maar ik krijg niets als conplimenten van mannen ! Die vinden het sexy staan.

   beantwoorden17 aug 2015 09:16
 14. Tsja piekerig is nu eenmaal mode maar het kan ook anders geknipt en gedragen worden. :)

  beantwoorden31 dec 2009 02:44
 15. ik ben onder de indruk, ik houd niet van pieken, je went er op den duur aan
  mijn complimenten

  beantwoorden28 dec 2009 23:25
Reageer op “Korte kapsels”