Korte kapsels

dinsdag 11 okt 2011 / 4 / Kapsels en Haarmode

Korte kapsels zijn reeds voorbij gekomen en het is heel interessant hoe de korte kapsels veranderen. De mode leunt wat meer richting de jaren zestig en vooral in de korte kapsels is het meer strak of juist jongensachtig. Bekijk dus de korte kapsels! Op deze pagina komen de meest gecommenteerde korte kapsels van het moment voorbij. Het is interessant om te zien hoe korte kapsels steeds veranderen qua haarmode.

Emma Watson kort kapsel

emma watson

Featureflash / Shutterstock.com

Het korte kapsel van Emma Watson sloeg in als vuurwerk. Ze was meteen geen jong meisje meer maar een jonge vrouw. Het hele Harry Potter verhaal is even vergeten en we zien de jonge actrice die ze is. Ook staat het erg mooi bij haar en is het kapsel edgy en veelzijdig.

2155_22162_2

Saint Algue

Jongensachtige kapsels 2012!

Jongensachtige kapsels mogen eigenlijk in 2012. Het staat erg mooi en stijlvol zonder dat het geforceerd hoeft te worden.

2164_2

Saint Algue

4 reacties op “Korte kapsels”
 1. 4 Fanita

  Ik draag atijd mijn haar kort en pittig. Sinds enkele maanden ben ik verhuisd naar Merelbeke en ik ben op zoek naar een goede kapper / kapster met visie en die goed kan knippen, d.w.z. weinig of geen werk. Tot op heden heb ik nooit mijn haar gekleurd maar dit mag ook in de naturelle tinten.
  Wie kan mij een goede kapper aanraden, in een fatsoenlijke prijslklasse. Ooit heb ik al 7 € uitgegeven en het was waardeloos.
  Mijn vorige kapper vroeg mij 25 € per knipbeurt maar woont heden te ver weg.

  beantwoorden9 nov 2012 17:37
 2. 3 Mabel

  Ik heb haar tot bijna mijn schouder, maar het groeit erg traag en ik wil graag lang haar. Je snapt dat dit best wel even kan duren, maar ondertussen vind ik mijn haar maar saai. Heeft iemand tips of kapsels die leuk zijn maar waar ik niks voor hoef af te knippen?

  beantwoorden21 mei 2012 21:01
 3. 2 saskia honing

  ik zoek een lekker stekelachtig,jongensachtig koppie voor mezelf,maar toch een beetje vrouwelijk.

  beantwoorden11 jan 2012 16:19
 4. 1 Els

  Leuk die korte kapsels. Ik zou ook zo graag foto’s van de achterkant willen zien! Die zie je bijna nooit en toch een heel belangrijk deel van het kapsel. En hoe kun je je haar opknippen aan de achterkant?

  beantwoorden14 dec 2011 17:59
Reageer op “Korte kapsels”