Korte kapsels 2013

zaterdag 3 nov 2012 / 0 / Kapsels 2013, Kapsels en Haarmode

Korte kapsels 2013De korte kapsels 2013 zien er vooral innovatief uit qua haarkleuren omdat er weelderig met felle kleuren haarkleuren en speciale multi tonen haarkleuringen wordt gespeeld. De haarstyling en gebruikte haarproducten worden zo onzichtbaar mogelijk toegepast om het uiterlijk van de korte kapsels 2013 niet in de weg te staan. De pony, de lange plukken, de korte boblijn en de lange bob, het is allemaal te vinden in de nieuwe kapsels 2013.

Korte kapsels 2013

Kort kapsel witblond roze kort kapsel felrood 2013

Hairstyle by: Christel Lundqvist

Hairstyle picture by: John Rawson

Salon: hob salons

Location: London

Hairstyle by: Carly Roberts

Hairstyle picture by: Andrew O'Toole

Salon: Marc Antoni

Location: Fleet

Christel Lundqvist had een visie voor een felblonde haarkleur met bijzondere kleureffecten. Het is allemaal geslaagd en vooral de haarsnit is erg mooi geworden. Een prachtige boblijn met lagen. De korte boblijn kapsels 2013 blijven erg trendy.

De felrode haarkleur is een van de grootste haarkleur trends 2013! Dit leuke kapsel is extra kort van achter met lange pieken van voor en met een rechte pony. Een prachtige korte haarstijl voor dit najaar.

Speciale haarkleuren 2013 blond kort kapsel 2013

Hairstyle by: Stuart Bane

Hairstyle picture by: Trevor Leighton

Salon: D & J Ambrose

Location: Pinner

Hairstyle by: Carly Roberts

Hairstyle picture by: Andrew O'Toole

Salon: Marc Antoni

Location: Fleet

De korte kapsels zien er leuk en veelzijdig uit.

De grijze kleuraccenten worden hier gecombineerd met een parelmoer blonde haarkleur voor een bijzonder peper en zout haarkleur effect. Heel mooi afgewerkt met een leuke boblijn in lagen en een schuine pony.

Blonde, korte kapsels 2013 zijn het helemaal in de retro-modern of in de “Twiggy”

stijl. Kies voor een glamoureuse uitstraling en gebruik speciale haarproducten voor extra volume en schoonheid.

Davines salon kapsel 2013 Punk kapsel kort 2013

Hairstyle by: Angelo Seminara

Hairstyle picture by: Andrew O'Toole

Salon: Davines

Hairstyle by: Michelle Griffin

Hairstyle picture by: Roberto Aguilar

Salon: Michelle Griffin

Location: Birmingham

De korte kapsels mogen gerust een beetje stoer zijn en daar is dit kapsel ook naar gekozen met een super androgene uitstraling, alleen geschikt voor iemand met een prachtig gezicht. Laat je vrouwelijkheid spreken en draag een superkort kapsel van 2013 met pieken aan de bovenkant.

Ook de asymmetrische, korte kapsels 2013 zijn het helemaal en dit kapsel heeft speciale lengteverschillen van boven en van opzij. Een kort kapsel met lange pieken aan de voorkant staat garant voor een eigenzinnige look.

Felle kleuren haarkleuren 2013 Korte kapsels 2013 blond haar

Hairstyle by: Carl Keeley

Hairstyle picture by: Andrew O'Toole

Salon: Chumba Concept Salon

Location: Melbourne, Australia

Hairstyle by: Sassoon International creative team

Hairstyle picture by: John Akehurst

De felle haarkleuren zijn nu enorm prachtig te realiseren met moderne haarkleuringen. Dit kapsel is een paars met blauw in een superfelle haarkleuring, een van de grootste haarkleur trends 2013 en hopelijk steeds meer te zien in de straatmode.

Een blonde, opgeknipte coupe is en blijft een kapsel wat je altijd terugziet en altijd trendy blijft: ook in 2013. De haarstijlen in het kort kunnen allerlei kanten uit maar haarsnitten mogen ook gewoon hetzelfde blijven. Kort haar hoeft namelijk ook niet te betekenen dat een verandering noodzakelijk is om mee te gaan met de korte haartrends 2013.

Blijf jezelf of kies voor jezelf wanneer het tijd is voor een radicale verandering. Misschien fleurt het je winter wel een beetje op.

Reageer op “Korte kapsels 2013”