Korte stoere kapsels

dinsdag 22 jan 2013 / 5 / Kapsels 2013, Kapsels en Haarmode

Korte stoere kapselsKorte, stoere kapsels zijn altijd enorm leuk om te zien en veelzijdig om te hebben. De ene dag kan je kiezen voor stoere pieken, het lekker warrig dragen, maar je kan het ook glad föhnen. Al met al is een kort kapsel enorm leuk om er stukken jonger en vlotter uit te zien. De stoere, korte kapsels zijn tegenwoordig niet simpel in pieken geknipt maar hebben vaak meerdere manieren waarop je het in model kan krijgen. Mogelijkheden genoeg dus om te kiezen voor een kort, stoer kapsel.

Korte stoere kapsels 2013

Korte stoere kapsels 2013Korte stoere kapsels 2013

Fotocredit: Crèche Chapman-Gallagher Horner Hair

Pieken en een schuine pony staan allebei gelijk aan stoere kapsels voor kort haar. Kies voor een mohawk of een kapsel met een hanenkam om het extra stoer te maken. Een schuine pony en extra korte pieken aan de zijkant zorgt voor een handig en modern kapsel dat er niet alleen vlot uitziet maar eenvoudig in model te krijgen is met natuurlijke styling producten voor je haar.

De korte kapsels van nu

De korte kapsels van nuHOB Salons

Fotocredit: HOB Salons

Een schuine boblijn op kinlengte is altijd stoer en zowel met lange pieken van voor of met een schuine bles helemaal modern en up-to-date!

De semi korte retro kapsels zijn weer helemaal terug! Een ronde pony met prachtige pieken aan de bovenkant zorgen voor een modern en leuk geheel.

L’Anza korte kapsels van 2013

L’Anza korte kapsels van 2013L’Anza korte kapsels van 2013

Fotocredit: L’Anza

L’Anza heeft dit jaar gekozen voor vrouwelijke kapsels die toch enorm stoer en modern zijn. Leuk om te dragen en noemenswaardig zijn vooral de veeltallige kleuraccenten! Niet alleen felblond met roze kleuraccenten maar ook prachtige donkerbruine plukken in blond haar is vaak terug te vinden in de haarmode! Heel leuk om te zien en vooral de snitten zijn heel goed gekozen. Het kapsel is kort met langere stukken wat zorgt voor moderniteit, vrouwelijkheid en veelzijdigheid!

Korte kapsels 2013: stoer en leuk!

Korte kapsels 2013: stoer en leuk!Korte kapsels 2013: stoer en leuk!

Fotocredit: NHF-Party Hair

NHF heeft ook laten zien dat de dip dye techniek in haarkleuren het helemaal is tussen de haarkleuren van 2013! De felle kleuren zijn namelijk veelzijdig en leuk!

Een schuin kapsel met leuke pieken blijft altijd als stoer, kort kapsel enorm in de mode!

5 reacties op “Korte stoere kapsels”
 1. 4 pils

  Vreselijk. Ziet er niet uit. Misschien met hele gave kleding en setting wel, maar in het dagelijkse leven loop je voor lul.

  beantwoorden2 jul 2013 15:58
 2. 3 mopke

  tjonge leuk zien ze eruit maar ook ergens een kapsel voor dames met hoorapparaten heb stijf haar en tot in mijn hals maar vind niets

  beantwoorden3 mei 2013 22:17
 3. 2 rozanne

  die 5de vind ik wel heel leuk maar ik weet niet als kort haar me zo staan
  heb nu half lang blond haar en wil graag wat anders wie kan me helpen

  beantwoorden7 apr 2013 17:01
 4. 1 Lotte

  Ohshakalakala…
  Ik ga waarschijnlijk binnenkort weer naar de kapper, weer lekker kort ;p
  En die laatste 2 vind k toch wel zo geniaal… :D

  beantwoorden3 feb 2013 23:12
Reageer op “Korte stoere kapsels”