Krullen of steil haar

zondag 5 jan 2014 / 0 / Kapsels en Haarmode

krullenDegenen met steil haar kunnen alleen echt begrijpen hoe het is om te verlangen naar een mooie krullenbos. Toch verlangen meiden met krullen net zoveel naar steil en handelbaar haar. Het is de nachtmerrie van iemand met steil haar: niet kunnen terugvallen op je kop onder de kraan houden als het allemaal niet meer lukt. Maar wat vinden mannen eigenlijk van al die krullen? Zien ze liever een mooie krul of aaibaar en steil haar?

Krullen of glad?

Het blijft een debat en een moeilijke keuze om je haar steil of gekruld te dragen. Modetrends en invloeden spelen een grote rol maar ook je haartype en je kapsel bepalen mee of krullen en steil haar goed blijven zitten en er goed uitzien. Gelukkig zijn er enorm goede en steeds betere middelen te krijgen. Het is voor een groot deel ook de persoonlijke smaak maar iedere haarstructuur is mooi en kan voor een feestelijke gelegenheid of als zakelijk kapsel.

De geschiedenis van krullen en steil haar

whitney-houston-krullenIedereen weet hoe in de jaren tachtig krullen en volume het meest trendy haar was ooit! Volume en de zogenaamde suikerspinkapsels. Toch is dat veranderd toen er steeds meer steiltangen en formules op de markt kwamen om het haar op een makkelijke manier te steilen. Haar is nu in het modebeeld heel lang superglad geweest. Maar hier zit een verandering aan te komen.

Steil haar of krullen in 2014

haartrends-2014

Haartrends komen nu razendsnel op en in tegenstelling tot waar in het verleden bijvoorbeeld één kapsel trendy was, zijn het er nu een stuk of dertig. De kapsel mode gaat nu over het zijn van een individu. Dit kwam sinds Rihanna haar half hoofd kaal heeft geschoren, sinds de dip dye het helemaal is, Lady Gaga haarstukken van grote omvang draagt.
We worden gebombardeerd met nieuwe en oude haartrends en het gaat als een lopend vuurtje over het internet. Hierdoor zijn zaken zoals krullen en steil haar bijzaak.

Wat vinden mannen?

Mannen vinden over het algemeen dat het niet zoveel uitmaakt als wij vrouwen denken. Krullen kunnen mooi zijn maar steil haar ook. Het ligt ook aan de persoon en haar natuurlijke haartype.
Mannen vinden het dus geen issue en vallen meestal op je natuurlijke haarstructuur. Ook als die minder mooi is dan je denkt. Als iets niet kapot is, hoef je het niet te repareren. Juist je eigen haartype maakt je uniek en het is gewoon jammer om krullen te steilen.

Reageer op “Krullen of steil haar”