Mooie kapsels voor jonge meiden

dinsdag 10 jun 2008 / 3 / Kapsels en Haarmode

kapsel kort 5Dit ongelofelijke kapsel is gecreërd met lengte verschillen en een accent in de pony. Lichtblond gecombineerd met een blonde violet tint, geeft dit kapsel een elegant en levendig uiterlijk. La Biosthetique verbluft ons met de prachtige korte kapsels. Ze bestaan al 50 jaar, en vanuit Parijs blijven ze Nederland beïnvloeden met hun creaties. La Biosthetique onderscheidt zich door hun persoonlijke stijl en producten van zeer hoge kwaliteit wat zeer populair is in de kapperswereld.

kapsel kort 2kapsel kort

 

Korte mooie kapsels

De structuur van dit kapsel geeft een naar binnen krullend bol uiterlijk. De vorm kan gepersonaliseerd worden door de styling. Een mix van as bruin en donker beige blond met accenten op de kruin en in de nek geven extra beweging aan het haar.

kapsel kort 3kapsel kort 4

 

Lange mooie kapsels

Verticale delen worden uit het lange haar geknipt met een slice techniek. De lange haren vallen van lang naar kort. Aan de zijkanten worden er horizontale laagjes geknipt. Donker as blond en koper tinten geven het kapsel dit mooie uiterlijk.

kapsel lang haarkapsel lang haar 2

3 reacties op “Mooie kapsels voor jonge meiden”
 1. 3 Anonymous

  LEKKKEKEERERERERE

  beantwoorden22 jun 2010 07:14
 2. 2 Elise

  Ik zou die foto van het meisje met het gele jurkje graag wat groter willen zien… Ik wil mijn haar graag wat korter laten knippen, maar ik weet nooit op welke manier ik dat moet zeggen… Maar ik zie het niet goed.

  beantwoorden17 sep 2008 15:36
 3. 1 yvonne

  bob line plaatjes in nieuw graag

  van yvonne

  beantwoorden13 aug 2008 15:17
Reageer op “Mooie kapsels voor jonge meiden”