Lange kapsels 2013

zondag 14 okt 2012 / 0 / Kapsels 2013, Kapsels en Haarmode

Lange kapsels 2013De lange kapsels 2013 zijn nu vooral gericht op de retro kapsels uit de jaren zeventig zoals de subtiele punk kapsels. De kapsels 2013 van Modshair zijn rechtstreeks uit de jaren zestig: de “Glam Rock” haar collectie 2013! Het zijn veelzijdige kapsels met een luchtige vrouwelijkheid. De styling is onzichtbaar met goede producten en zorgt alleen voor meer structuur. Bekijk de lange kapsels 2013 van Modshair!

Lange kapsels 2013

Lange kapsels 2013 schouderlangLange kapsels 2013 modern

Foto: Guillaume Berardcouper et
Kapsel: Raynald
Make-up:Aline Schmitt

Blondie: (links)

De pony is zeer subtiel en gevormd en weggewerkt in de rest van het kapsel. Het is lang gelaten tot op kin lengte en mooi in model gesneden. Het kapsel is een lange carre en mooi op dezelfde lengte geknipt zodat het haar dikker lijkt. Textuur is de boodschap van het kapsel en kan je krijgen door de juiste styling producten te gebruiken.

Carly: (rechts)

Het kapsel heeft een rechte vorm en is in zeer subtiel in laagjes geknipt. Dit komt door met de schaar glijdend te snijden. Zo valt het haar altijd mooi in model. De zachte omlijsting van het gezicht geeft de indruk van een pony.

Lange kapsels 2013 opgestokenHoge knot

Foto: Guillaume Berardcouper et
Kapsel: Raynald
Make-up:Aline Schmitt

Opgestoken haar:

Het volume bij dit opgestoken kapsel doet denken aan de rockers van de jaren zestig. Het eigenwijze kapsel zit met pinnen vast aan de bovenkant van het hoofd en is flink getoupeerd om extra veel volume te creëren. De rest wordt overgelaten aan de natuurlijke val van het haar.

Laagjes kapsel 2013Krullen kapsel 2013

Foto: Guillaume Berardcouper et
Kapsel: Raynald
Make-up:Aline Schmitt

Amy (links):

Dit kapsel doet enorm denken aan Heidi Klum en ziet er heel modern en gevarieerd uit. Vooral de pony en de afwerking aan de onderzijde is prachtig gedaan.

Het haar is met een onregelmatige schaar geknipt om vloeiende lagen te krijgen. De pony is met het accent op de zijkant gesliced om lichtjes over de ogen te vallen. De laagjes zijn rond het gezicht geknipt en rond de kaken zelfs een beetje korter. Dit zorgt voor een heel mooi effect.

Clara (rechts):

Ook de welvende golfjes komen weer terug in de haarmode en dit lange kapsel ziet er enorm vrouwelijk en mooi uit. De pony is opzettelijk lang gelaten maar wel gesliced voor een mooiere val. Het haar is in luchtige lagen geknipt om de prachtige krullen te benadrukken.

 Zoals je ziet zijn de lange kapsels 2013 allemaal veelzijdig en mooi!

Reageer op “Lange kapsels 2013”