Lange kapsels voor dik haar

zaterdag 16 feb 2013 / 1 / Kapsels en Haarmode

Lange kapsels voor dik haarLange kapsels voor dik haar zijn meestal met extra lagen en textuur. De warrige laagjes is een van de beste manieren om met dik haar te zorgen voor een prachtige look. Probeer eens een sterk gelaagd kapsel voor dik haar. Dit warrige kapsel staat bij iedere vrouw en neemt de massa en zwaarte weg van dik haar. Laagjes zijn al populair vanaf de jaren zeventig en de sterk, gelaagde kapsels zijn uitermate geschikt voor ieder haartype.

Lange kapsels voor dik haar

retro laagjes Laagjes voor dik haar

Vanuit de FlowerPower tot nu

De retro laagjes kapsels uit de jaren zeventig blijven altijd populair. Deze kapsels worden lekker natuurlijk en warrig gedragen. De 'Bohemian', of 'Gypsy' kapsels zijn geschikt voor alle haartypes maar uitermate voor dik haar.
Kort, half lang, of extra lang. De gelaagde kapsels uit de jaren zeventig zijn wat botter geknipt en makkelijk aan te passen aan iedere gezichtsvorm. Door de verschillende mogelijkheden te bekijken, kom je erachter wat je wil.

Laagjes voor dik haar

De hoeveelheid textuur in een laagjes kapsel wordt bepaald door het aantal laagjes dat erin zit. Ook wel vanaf welke lengte de lagen beginnen. Het kan subtiel zijn, extremer, of aan de voorkant schuin en aan de achterkant lichtjes opgeknipt. Hoe meer laagjes hoe beter bij dik haar.
Krullen moeten wat botter geknipt worden op de goede plaatsen, dus altijd in het begin van waar de krul begint. Krullen komen tevoorschijn bij dik haar dat futloos naar beneden hangt.

Dik haar lang

Zo breng je dik haar in model

Gebruik niet teveel haarproducten maar kies liever een kapsel dat van zichzelf goed in model valt. Het is misschien enkele keren proberen. Een grote, ronde borstel en een haardroger zorgen binnen enkele minuten voor een luchtig en kroesvrij kapsel.

Kapsels voor dik haar

Haarkleuren en dik haar

Bij dik haar dat een beetje kroest, zijn ‘highlights’ niet altijd het beste idee (als ze te licht zijn), kies liever ‘lowlights’ of subtiele streepjes.
Grote zones met verschillende kleuren kunnen een heel andere dimensie geven aan Lange kapsels voor dik haar.

1 reactie op “Lange kapsels voor dik haar”
 1. 1 Noa

  Ik heb dik en veel haar en langhaar iets over de schouders heb nog steeds geen kapper gevonden waarvan ik blij word ik zou zo graag een keer kapsel willen wat makkelijk in model is te brengen en sexy en stoere uitstraling geeft!

  Iemand tip voor een goeie kapper in de buurt van Haarlem of Amsterdam?

  Of misschien een foto van een model wat goed te doen is bij een ovaal vormig gezicht?

  Ik ben hopeloos :)

  beantwoorden10 apr 2013 12:58
Reageer op “Lange kapsels voor dik haar”