Lange zomerkapsels met volume!

donderdag 18 apr 2013 / 0 / Kapsels 2013, Kapsels en Haarmode

Lange zomerkapsels met volume!De lange zomerkapsels van 2013 barsten van het volume! Heb je lang haar en ben je op zoek naar een leuk zomerkapsel? Hier zijn leuke ideetjes om je lange haar op een stijlvolle en handige manier omhoog te dragen in de zomer! Het zal namelijk een heet voorjaar worden en zomerkapsels voor lang haar komen dan goed van pas. Of je nu kiest voor een leuke knot, een halve staart met extra volume of toch gaat voor losse golven en krullen. Deze kapsels zijn ‘fashionproof’!

Volume zomerkapsels 2013

2013 is het jaar van zomerkapsels met veel volume! Het is een hete haartrend die er lekker mooi uitziet en handig te maken is. Een kapsel van dit kaliber heeft een stijlvolle mooiheid die geschikt is voor aan het strand of gewoon als manier om je lange haar omhoog te dragen zonder dat eindeloze staartje!

Manieren om extra volume kapsels te krijgen

Er zijn veel manieren om wat extra volume toe te voegen aan je haar. Touperen, föhnen en de juiste styling producten zorgen voor wonderen en kunnen zelfs heel steil haar wat extra volume geven.
Pas verschillende technieken met mate toe, toupeer de haarwortels, föhn de haarpunten en gebruik als ondersteuning een goede haarspray. Bij volume moet je er rekening mee houden dat het na een halfuur een beetje inzakt.

Manieren om extra volume kapsels te krijgen

Opgestoken zomerkapsels met volume

Een opgestoken kapsel ziet er altijd prachtig uit als je wat extra volume toevoegt aan het haar. Gebruik hiervoor eventueel een haarstukje, een haar-spons om in je knot te verwerken, of de "gewone" technieken zoals het vastzetten van de bovenkruin op een bollere manier met schuifspeldjes.
Het voegt net dat beetje extra toe aan je opgestoken zomerkapsel in 2013!Opgestoken zomerkapsels met volume

 

Bijenkorf kapsel, Beehive of suikerspin kapsel

Enorm trendy en leuk om te proberen met lang haar in de zomer van 2013. Het bijenkorf kapsel heeft extra veel volume op de kruin. Begin door het haar goed te föhnen vanuit de haarwortels. Zet het goed vast, en breng verder in model met haarspray.
De ‘Beehive’ was hét kapsel van Amy Winehouse! Hierdoor krijg je misschien wel een idee van het volume!

Prachtige golven

Prachtige golven

Geen zin om bijzondere dingen te doen, maar toch op zoek naar een mooi zomerkapsel voor lang haar? Maak een knot en laat je handdoek droge haar verder drogen voor mooie golven.
Of gebruik eens grote rollers, of een wat dikkere krultang. Binnen no-time heb je dan ook wat extra volume in je lange haar! Dit zorgt voor een zomers gevoel en een ideaal strandkapsel!

Reageer op “Lange zomerkapsels met volume!”