Lauren Conrad Vlecht

dinsdag 25 aug 2009 / 10 / Kapsels en Haarmode

De 23 jarige Lauren heeft al ruim de aandacht getrokken sinds jun 2006 The Hills startte, waarin Lauren haar droom volgde en naar LA vertrok om bij Teen Vogue te werken. In het vijfde seizoen van The Hills, zien we Lauren Conrad voor het laatst voorbij komen in de realityserie. Ze wil meer privacy en beginnen met een "echte" carrière. De kapsels van Lauren Conrad zijn vaak erg creatief en mooi om over haar kledingstijl nog maar te zwijgen.

De Lauren Conrad Vlecht

Dit mooie Lauren Conrad kapsel is geweldig voor op die warme dagen. Zorg dat je haar mooi steil en glanzend is. Maak dan van opzij aan je voorste lok een ingevlochten stuk. Zet je haar dan vast in een lage staart. Kijk onderaan dit artikel voor een filmpje over hoe je een Lauren Conrad Vlecht moet maken.

Steil haar van Lauren Conrad

Ook dit is een mooi Lauren Conrad kapsel wat een hoog stijl en diva gehalte heeft! Steil je haar met de stijltang en gebruik gladmakende serums of crèmes. Zet dan je haar half vast met een driehoekige vorm bovenop het hoofd. Zorg ervoor dat het haar bol staat door het een beetje terug te duwen voordat je het vastmaakt met schuifspeldjes. Succes bij de boys gegarandeerd met dit Lauren Conrad kapsel!

Doe eens je haar zoals Lauren Conrad

Ook hier is weer een bewijs dat simpel juist een erg mooi Lauren Conrad kapsel is! Dit kan bij steil haar en bij krullen ook. Zorg voor een mooie rechte scheiding van opzij en zet een schuifspeldje aan de zijkant van ja haar. Zo blijft je haar uit je gezicht en zie je er toch stijlvol uit!

Featureflash / Shutterstock.com

Featureflash/shutterstock

Joe Seer / Shutterstock.com

Joe Seer/Shutterstock

Joe Seer / Shutterstock.com

Joe Sheer/Shutterstock

Een Lauren Conrad kapsel

Een losse staart met weelderige krullen geeft dit Lauren Conrad kapsel een leuke vakantie look! Zet 's avonds voor het slapengaan grote krullers in de onderkant van je haar. Draai ze er netjes in, let er zeker op dat de punten in de goede richting zitten. De volgende dag heb je gegarandeerd mooie krullen. Maak een kleine scheiding van opzij en kam de rest van je haren naar achter. Zet het netjes vast en laat een pluk van opzij loshangen voor een nonchalant effect.

Halfvast lang haar

Ook een halfvast Lauren Conrad kapsel zorgt voor een mooi effect. Dit kan bij steil haar en ook bij krullen. De sleutel is om de scheidingen goed te nemen. Niet te groot of te klein. Ook hier is weer een kleine scheiding van opzij genomen en is de rest van het haar naar achter gekamd.

Nieuw Lauren Conrad kapsel

Laat je lokken af en toe bijknippen en dan is dit halflange kapsel van Lauren Conrad een heuse aanrader! Door de snit vallen de haren mooi piekerig en door de laagjes valt het vanzelf naar binnen. Voor glanzende lokken is meer nodig dan conditioner. De lokken van Lauren Conrad worden dagelijks geföhnd. Heb jij hier ook zin in?

Zomers Lauren Conrad kapsel

Een weelderige krullenbos krijg je met de krultang of met krulspelden. Hoe de Lauren Conrad vlecht gemaakt moet worden kun je hieronder zien.

10 reacties op “Lauren Conrad Vlecht”
 1. 10 anna

  het is echt een super mooie vlecht en het staat mij super goed omdat ik lang blond haar heb!

  x

  beantwoorden21 mei 2011 18:07
 2. 9 annelotte

  als je kan invlechten is het makkelijk maar wel jammer van je haarkleeur hihi, maar dankjewel

  beantwoorden21 mei 2011 16:13
 3. 8 charline

  hoi wil jij ook eens iets stuuren

  beantwoorden13 feb 2011 18:18
 4. ik vind het nogal onduidelyk.
  maar het is wel vet (:
  x

  beantwoorden10 sep 2010 09:42
 5. 6 jennifer

  ik vind het echt wel duidelijk hoor, ik ga het denk ik straks ook eens proberen.

  beantwoorden24 apr 2010 11:47
 6. ik vind het heel moou gemaakt

  beantwoorden4 apr 2010 23:22
 7. Er zijn verschillende variaties van.

  beantwoorden4 jan 2010 20:48
 8. 3 anonimous

  lauren conrad heeft niet de engels vlecht als je goed kijkt zie je dat hij erop ligt..

  beantwoorden4 jan 2010 19:47
 9. 2 Jasmijn

  Wauw, fijne site voor kapsels! Nu heb ik mooi wat ideetjes!

  beantwoorden15 dec 2009 22:10
 10. 1 natalie

  Ik zie geen vlecht.. :S

  beantwoorden1 dec 2009 21:17
Reageer op “Lauren Conrad Vlecht”