Mannenkapsels

donderdag 9 feb 2012 / 0 / Kapsels en Haarmode

Mannenkapsels veranderen eigenlijk vrij weinig en toch kan je af en toe opeens verschillen zien in de haarmode. Deze pagina wordt af en toe veranderd. Dit jaar is het op het gebied van mannenkapsels weg met het nieuwe en terug met het oude. De old school kapsels zijn weer erg hip. Dit kan op verschillende manieren van volledig klassiek tot een klassiek kapsel met opgeschoren stukken. Niet iedereen zal ervan houden maar gelukkig zijn haartrends nooit een must. En toegegeven: hoe langer je ernaar kijkt, hoe mooier het wordt. Lees verder voor meer foto’s.

Mannenkapsels: modern en toch old school

 Shutterstock

Shutterstock

Shutterstock

Shutterstock

Gewone mannenkapsels zoals ze ooit bedoeld waren! Het staat lekker stoer en het haar mag wat langer zijn. De zijscheiding is erg hot en kan losjes maar ook strak gedragen worden. Met piekjes of juist steil. Wetlook of natural, het kan allemaal.

Mannenkapsels

 shutterstock

Shutterstock

Dit klassieke mannenkapsel wordt over het algemeen naar 1 kant gedragen en heeft ook nog eens een moderne toets als de zijkant licht opgeschoren wordt.

Mannenkapsels retro

shutterstock

Shutterstock

Bij sommige mannen staat dit kapsel wel erg hot. Het was ten overvloede op de catwalks te spotten. Dit mannenkapsel is wel erg in de mode. De losse mannenkapsels die wild gedragen worden doen het erg goed. Dit mannenkapsel staat wel mooi bij iedere man!

Reageer op “Mannenkapsels”