Mode trends najaar 2012

maandag 3 sep 2012 / 2 / Kapsels en Haarmode

Mode trends najaar 2012Het najaar staat weer bijna voor de deur en de mode trends van het najaar 2012 zijn dit jaar erg leuk en modern. Bekijk dus wat echt in de mode komt en beslis of het iets voor jou is of toch niet!

 

Enkel lange jeans

Enkel lange jeansEnkel lange jeans en laarzen

Witte broekRode broek

De jeans is dit seizoen korter dan ooit en mag zelfs boven de enkel komen. Gebruik moderne laarzen voor een mooi geheel en om het af te maken. De jeaans zijn vaak een wat hoger model en sluiten nauw aan op het been.

Een heel moderne look!

Western jeans

Western jeansWestern jeans

De jeans en kleding in de western stijl is terug van weggeweest en een heel leuke, moderne look dit najaar. Doe het op allerlei manieren om tot een vlot geheel te komen en neem het ervan of juist een bescheiden detail kan al erg mooi zijn.

 Cropped JeansStoere denim

De oversized jas

Poncho

Heel mooi is deze combo van de allernieuwste modetrends voor het najaar van 2012. Vooral de jas is heel trendy, de sokjes eigenzinnig en een geweldig geheel.

Orientaalse mode

Oosterse print rokOosterse print trui

Orientaalse prints zijn het helemaal dit najaar volgens verschillende bronnen. Het is dan ook mooi en leuk om  te combineren met verschillende kleding stukken om zo mee te doen met de mode van het najaar 2012.

Kleding met ruitjes

Kleding met ruitjes

De mode van het najaar 2012 staat barstensvol ruitjes en blok patronen. Het is nu eenmaal zo dat ze weer terug zijn en hier zijn er veel blij mee omdat het een onovertroffen vlot geheel geeft. Altijd leuk en geslaagd is een look met ruitjes.

 

Wat is jouw meest favoriete mode trend voor het najaar van 2012?

2 reacties op “Mode trends najaar 2012”
 1. Er staan wel een heleboel zomer collecties op deze site, maar een overzicht zou misschien handiger zijn :) .
  Dit artikeltje is alweer van een tijd geleden. Ik zal eens een post schrijven over de modetrends voor deze zomer. Want ze zijn erg leuk. :)
  Groetjes en ik stuur wel een linkje.

  Edit: http://www.firanet.nl/mode-kleding/kleding-mode-2013/

  beantwoorden6 mrt 2013 10:49
 2. 1 piet

  nieuwsgierig , wat er in de mode is

  beantwoorden6 mrt 2013 10:04
Reageer op “Mode trends najaar 2012”