Moderne kapsels kort

donderdag 30 apr 2009 / 0 / Kapsels en Haarmode

kort-haar-2009 De korte kapsels zijn deze zomer zeer handig en stijlvol. Met een kort kapsel kan je altijd afwisselen met het kapsel model en met de kapsel kleur. Deze nieuwe kapsels  tonen ons de huidige kapseltrends. We nemen je mee naar de belangrijkste nieuwe kapsels voor deze zomer en wellicht zit er ook voor jou een mooi kapsel bij. Het valt niet altijd mee om te beslissen wat voor kapsel je wil. Daarom heb ik er voor elk wat wils bijgezet. Moderne korte kapsels, of juist klassieke kapsels, diva kapsels en nog veel meer!

Nieuwe, korte kapsels

Omdat deze pagina regelmatig nog steeds bezocht wordt, zetten we er regelmatig nieuwe, korte kapsels bij. Bekijk hier de allernieuwste korte kapsels!

Solo, AlkmaarTOF, 'S Hertogenbosch-2

Solo Alkmaar/TOF ‘s Hertogenbosch/ Coiffure Awards

1332430541Salon B, Amersfoort

Salon B Amersfoort/Coiffure Awards

13324306031332430679

TOF, 'S Hertogenbosch/Mogeen, Amsterdam/ Coiffure Awards

MOGEEN, Amsterdam-2

Mogeen, Amsterdam/ Coiffure Awards

Glamour kapsels

short_hairstyles_051_081 kort glamour kapsel

De twee bovenste kapsels zijn ladylike en vooral de rechtse is een heus kort diva kapsel. De kleuren zijn bij allebei een licht sabelblond. Het linkse kapsel is perfect voor een vrouw met een ovale tot ronde gezichtsvorm en de rechtse is mooi bij een wat ronder gezicht.

Moderne kapsels

kort haar kort haar2

Ook zeer kort asymmetrisch haar is deze zomer erg hot. Bij het linkse kapsel zien we een alternatieve look en een onderhoudsvrije moderne korte snit.  Het kapsel is erg leuk voor de felle meiden onder ons en het is zonder twijfel te zeggen dat het een zeer modern kort kapsel is.

Het rechtse is een iets langer asymmetrisch kapsel wat erg goed staat bij verschillende gezichtsvormen. Het moet wel iedere dag geföhnd worden naargelang het haartype. Met dit kapsel is veel afwisseling mogelijk omdat het nog lang genoeg is om met de scheiding op andere plaatsen te dragen, achterover te föhnen of zelfs om het volledig of gedeeltelijk vast te steken.

Alternatieve, korte kapsels

kort mohawk kapselshort_hairstyles_3047_4731

Een kapsel met een hanenkam of een mohawk kan op een subtiele manier of heel uitgesproken zoals hierboven. Erg mooi en uitdagend. Het moet je staan en je moet tegen de starende blikken kunnen. Sommige vrouwen kunnen er erg goed mee weg zoals Pink met haar leuke kapsels.

Het rechtse is een geweldige moderne bobline. Weinig onderhoud aan en ook geschikt voor degenen die het niet te kort willen. Doet me denken aan het kapsel van die dame uit Aeon Flux, een erg goede film van enkele jaren geleden.

Classy kapsels

short_hairstyles_053_084 short_hairstyles_054_086

Een kapsel met laagjes is ook erg stijlvol en mooi. Links zien we een ietwat klassiek kapsel wat toch modern overkomt door de iets langere pieken aan de zijkant. Ook hier kan het op veel verschillende manieren gestyled worden om eens wat af te wisselen.

Het rechtse is een vlot, ietwat asymmetrisch kapsel wat erg in de mode is in de zomer. Door de schuine pony worden de ogen benadrukt en door de laagjes krijgt het haar vanzelf volume.

Speelse kapsels

short_hairstyles_071_122 short_hairstyles_146_237

Een moderne boblijn zoals linksboven is een tijdloos stijl-icoon. Het haar is piekerig geknipt en kort haar met pieken is dan ook altijd erg mooi. De lengte is ideaal en ook de kleur is erg mooi.

Het rechtse is een gesliced kapsel wat vanzelf naar buiten valt door de snit. Het haar valt in pieken en dit is een erg modern kapsel.

kapsels met piekjes

short_hairstyles_2967_4641 short_hairstyles_3041_4722

Het kapsel hier linksboven is stijlvol en een echt diva kapsel. Past prachtig bij vrouwen die gezegend zijn met een mooie kaaklijn. Pas op als je een hoekig gezicht hebt. Bij de vrouw op deze foto staat het natuurlijk geweldig en het is een heel mooi kort kapsel om eens uit te proberen. De pony is erg breed genomen voor een kort Cleopatra kapsel.

Het rechtse is voor vrouwen die van kort haar houden met lange pieken. Op heel veel manieren te stijlen en volledig onderhoudsvrij. Niet te kort en niet te lang en geschikt bij de meeste gezichtsvormen. Valt vanzelf goed in model door de leuke laagjes in het kapsel en ziet er altijd toch verzorgd uit.

Zeer kort haar is de mode in

short_hairstyles_3042_4724 short_hairstyles_3043_4726

Een zeer kort kapsel wordt deze zomer een ware hype. De zogenaamde "pixie cut", oftewel een pixie kapsel. Geïnspireerd op een elfje en het staat sommige erg goed. Het kapsel hierboven is geweldig geknipt en door het lichtblonde haar, heeft dit super korte kapsel de perfecte finish.

Rechts is ook een geweldig kort kapsel wat erg in de mode is: een kort kapsel met een leuke schuine pony, laagjes overal en zeer lange pieken die speels alle kanten op steken.

Reageer op “Moderne kapsels kort”