Zomerkapsels

maandag 29 jun 2009 / 3 / Kapsels en Haarmode

Het is altijd leuk om in de zomer met een leuk kapsel rond te lopen. Het is een instant boost voor je zelfvertrouwen en het is bij de mens in geprogrammeerd dat de zomer de tijd is voor veranderingen! Ook veranderingen in de kapsels. We hebben heel leuke zomerkapsels gevonden en het zijn er zoveel dat er wel een leuke foto van een zomerkapsel voor je bij zit. Druk dus snel op lees verder onderaan deze tekst om alle leuke kapsel foto''s te bekijken. De zomerkapsels zijn hotter dan ooit.

s_bukley / Shutterstock.comFeatureflash Shutterstock.com (6) (425x640)

S.Buckley/Featureflash/Shutterstock

shutterstock_88281412 (427x640)shutterstock_98762933 (640x640)

Shutterstock

shutterstock_78308512 (640x427)

Shutterstock

[ File # csp5600625, License # 1518114 ]
Licensed through http://www.canstockphoto.com in accordance with the End User License Agreement (http://www.canstockphoto.com/legal.php)
(c) Can Stock Photo Inc. / DarrenBaker[ File # csp0327286, License # 1518117 ]
Licensed through http://www.canstockphoto.com in accordance with the End User License Agreement (http://www.canstockphoto.com/legal.php)
(c) Can Stock Photo Inc. / dolgachov

Canstock

Halfvast zomerkapsel

Het kapsel waarbij je haar half vast zit is een erg modern zomerkapsel. Dit zomerkapsel ziet er gaaf en eigentijds uit. Combineer het met de huidige zomer mode en je favoriete zomerschoen. Zo ben jij klaar om de wereld te veroveren. Wist je dat zelfvertrouwen begint met een mooi kapsel?

Modern zomerkapsel

De zijscheiding staat altijd stijlvol. Het is zeker een leuk idee voor een zomerkapsel om het een beetje klasse te geven. Doe eens wat anders met je haar. De zijscheiding is geweldig of je haar nou vast zit en ook wanneer je het los laat hangen.

mooi zomerkapsel

Ook de out of bed look voor vrouwen is een leuk idee voor een zomerkapsel. Deze zomerkapsels krijg je door het haar een beetje te touperen voordat je het vaststeekt. Bijkomend voordeel van touperen is natuurlijk het volume wat je in je haar krijgt. Een out of bed zomerkapsel doet het altijd goed en staat erg mooi.

leuke zomerkapsels

Golvend haar is erg mooi en zomers. Dit zomerkapsel krijg je door een knot te maken voor het slapengaan met licht vochtig haar. Gebruik een goede conditioner om kroes te voorkomen. Schud het haar luchtig door elkaar en gebruik zeker geen kam anders kunnen de golfjes eruit gaan. Gebruik een beetje haarspray bovenop en een klein notendopje haarmousse voor het gehele haar. Dit zomerkapsel ziet er modern uit en je lijkt zo van het strand te komen!

kapsel voor de zomer

Wafeltjes zijn mooi en heel makkelijk om thuis zelf te doen met een wafeltang. Het staat engelachtig en is erg mooi als zomerkapsel. Je krijgt er volume door en het ziet er een beetje feestelijk uit.

3 reacties op “Zomerkapsels”
 1. 3 lien

  ik heb bruin haar (juist tot over mijn schouders) de kapster heeft gezegd dat een baleage (geen witte lichte bruine) mooi zou zijn maar ik heb geen idee van hoe het er zou uitzien en ik ben nog aan het twijfelen … heb jij misschien een foto ervan

  beantwoorden29 jul 2009 11:09
 2. 1 lola

  ik heb er helemaaal niks aan het moet iets hebben waar ik wat aan kan hebben

  groeten lola.

  beantwoorden6 jul 2009 20:55
Reageer op “Zomerkapsels”