Nieuwe kapsels

maandag 30 apr 2012 / 0 / Kapsels en Haarmode

Nieuwe kapselsNieuwe kapsels komen op deze pagina regelmatig voorbij. Wanneer is het tijd om te kiezen voor een nieuw kapsel?  Bekijk dus de nieuwste kapsels en lees wanneer het zeker tijd is om je look weer te updaten!

Wanneer is het tijd voor een nieuw kapsel?

  • Als je haar helemaal beschadigd is
  • Als niemand je serieus neemt
  • Als je weer vrijgezel bent
  • Wanneer er een uitgroei is van maandenlang
  • Bij een kapsel wat al hetzelfde is sinds de kleuterklas
  • Om er weer jonger uit te zien
  • Om jezelf op een nieuwe manier te zien

De nieuwe kapsels van Saint Algue

Saint Algue lange krullenSaint Algue blonde kapsels

Half kort blond haarRode krullen

Halflang blond kapsel 2012Halflang blond kapsel steil

Dit zijn de nieuwe kapsels van Saint Algue, een heel mooie haarlijn waar veel vrouwelijke vormen geaccentueerd worden. Vooral de lange maar ook de halflange nieuwe kapsels zijn heel erg mooi. Houd deze pagina in de gaten om regelmatig nieuwe kapsels te vinden!

Wanneer is het tijd voor een nieuw kapsel?

Als het haar erg beschadigd is, dan is het vaak beter om het gewoon korter te knippen en dan is een nieuw kapsel een bijkomend voordeel. Om halflang haar sneller te laten groeien kan je het beste een bobline nemen of een halflang kapsel met weinig laagjes.

Soms is het gewoon nodig om een nieuw model in het haar te knippen om een nieuwe vorm te krijgen in het kapsel en het onderhoud wat makkelijker te maken bijvoorbeeld. Een nieuw kapsel kan dan gekozen worden naar gelang de haarlengte.

Bekijk altijd wat voor kleurtype je bent om een goede haarkleur te bepalen. Dit kan ook al een nieuw kapsel overbodig maken en bijvoorbeeld gewoon een kleur opfrisser te gebruiken.

De nieuwe kapsels van Fabio Salsa

Afro haarRelaxed haar

Stoer halflang brunetteMooi blond kapsel

Fabio Salsa kapsels

Kapsels voor lang haar zijn een uitstekende keus en natuurlijk is een nieuw kapsel makkelijk om te kiezen met de vele nieuwe haarlijnen die online te vinden zijn! Fabio Salsa heeft erg mooie nieuwe kapsels voor halflang en kapsels voor lang haar!

De keuze voor een nieuw kapsel

Soms is een nieuw kapsel alles wat je nodig hebt om weer een grote glimlach op je gezicht te krijgen en om dat beetje extra zelfvertrouwen te hebben.

Wacht niet te lang met het kiezen van een nieuw kapsel! Het leven duurt niet voor eeuwig en als je jarenlang hetzelfde kapsel hebt, doe je jezelf een beetje tekort!

Kies een natuurlijk nieuw kapsel of juist een speciaal kapsel wat extra stijlvol is. Er zijn mogelijkheden genoeg!

Houd rekening met je levensstijl bij de keuze van een nieuw kapsel. Bekijk of er wel tijd is om dagelijks te föhnen, al valt dit in de praktijk wel mee met een goede coupe en haarproducten.

De nieuwe kapsels van Franck Provost

Prachtige kapsels zakelijkPrachtige kapsels zakelijk volume

Superlang supersteilHanekam opgestoken

Dit zijn de moderne, nieuwe kapsels van Franck Provost! Hij heeft gekozen voor vrouwelijke vormen met een modern kantje!

Wanneer weten jullie dat het tijd is voor een nieuw kapsel?

Reageer op “Nieuwe kapsels”