Nieuwe kapsels

vrijdag 5 dec 2008 / 0 / Kapsels en Haarmode

kapsels 2009Iedereen die in Amsterdam komt, krijgt van mij het advies mee om naar Kapper Koffijberg Hairdresser te gaan. Een top kapsalon in Amsterdam. Kim Koffijberg onthulde ons een nieuwe briljante haarmode kapsel lijn. Genaamd "Inspired". Als dat alles was, maar vooral de manier waarop het verzonnen is verdiend een heleboel respect in de kapperwereld. Nederland kan trots zijn op deze kapsels.

kort kapselkort kapsel 2009

Korte kapsels

Vooral de voorkeur voor korte kapsels spreken erg voor zich. Kort haar is vrouwelijker dan ooit. Eindelijk is er weer aandacht voor een kort kopje. Krullen zijn ook volgens Koffijberg erg in de mode in het najaar. De mode haarkleuren zijn erg natuurlijk en de kapsels hellen soms naar de alternatieve kant.

het gaat vooral om het combineren van oude invloeden met nieuwe ideëen bij deze kapsels. Het bijkomende voordeel is, dat waar je eerst je haar zo moest doen zoals de kapper het deed, de kapsels van Koffijberg bij elke manier van dragen een nieuwe snit onthullen.

2kort kapsel 20093kort kapsel 2009

Nieuwe kapsels

Asymmetrisch is erg in de mode bij deze kapsels. Vooral kort aan de ene kant en lang aan de andere kant. Donkerblond is het helemaal bij deze winter kapsels! Ook kapsels met rood zijn in de mode.

4kort kapsel 20095kort kapsel 2009

Korte kapsels met lange pieken

Ook de korte kapsels met de lange pieken geven een erg vrouwelijk kopje zonder dat er veel onderhoud nodig is. Deze moderne kapsels zijn gemaakt voor de nieuwe vrouw. Pony's en frou's zijn in het najaar flink in de mode.

6kort kapsel 20097kort kapsel 2009

Blonde en rode kapsels

Koffijberg maakt gebruik van de producten van Wella om deze prachtige haarkleuren te bereiken en om het nieuwe kapsel perfect af te stijlen. De ideëen zijn stuk voor stuk geweldig en Firanet adviseert iedereen om je favoriete kapsel foto uit te printen en de reis te wagen naar het Koffijbergs Hairdressers salon in Amsterdam!

Dan heb jij ook een nieuw kapsel!

8kort kapsel 20099kort kapsel 2009

Reageer op “Nieuwe kapsels”