Moderne mannenkapsels

zondag 1 mrt 2009 / 6 / Kapsels en Haarmode

Een modern mannenkapsel hoeft niet high maintenance te zijn. Sterker nog: het kost iedere dag slechts vijf minuten om van een “Ik heb een simpel kapsel want dat is handig” naar een modern stijlvol uiterlijk te gaan. Met de juiste haargel en producten die overvloedig op de markt zijn voor mannen is het mogelijk om met een klein beetje een heleboel te doen! Ook mannen horen een mooi kapsel te hebben.

Hierboven zien we een messy look bij een mannenkapsel. Dit kan gedaan worden met sculpting pasta van Lóreal. Het zorgt voor een structuur in het haar en dat het moeiteloos in pieken steekt.

Dit is een kapsel wat natuurlijk mag vallen en waar eigenlijk behalve een beetje gel niets aan hoeft te gebeuren. Vooral geschikt voor mannen met dik of veel haar.

Modern, mannelijk en behoorlijk stoer. Met dit kapsel ben je een heuse chick magnet! Vrouwen vallen op verzorgde mannen en met dit kapsel laat je zien dat je haar verdient. Gel vermengt met een beetje wax is bij dit kapsel de boodschap.

Een langer kapsel met een Johnny Depp gevoel. Het ziet er creatief, mannelijk en stijlvol uit. Duw het met gel net de verkeerde kant op voor de perfecte finish van dit sjieke kapsel.

Gewoon simpelweg mannelijk kan ook erg mooi zijn. Nonchalant terwijl het niet over the top is. Dit kapsel past wel bij nagenoeg elke man.

Met iets langere mannenkapsels zijn natuurlijk meer mogelijkheden. Het kapsel hierboven kan zowel met krullen als met stijl, dun of dik haar.

Dit kapsel is langer van achter en aan de oren waardoor het er niet zo opgeschoren uitziet. Met gel en wax wordt het in model gebracht en je kan altijd een paar piekjes naar voren trekken.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Langere kapsels aan de zij en achterkant zijn zeer in de mode. Dit kapsel is stoer zonder moeite te doen. Echt een aanrader.

shutterstockshutterstockshutterstockshutterstockshutterstock

Shutterstock

Kapsels voor jongere mannen

Hoewel de kapsels voor mannen ook geschikt zijn voor jongens zien we hierboven toch hoe een juiste snit mooi kan zijn bij een jongere man. Van voren zijn er expres een paar piekjes langer gelaten zodat er toch altijd een gedeelte van het kapsel naar voren valt.

Een kapsel met stekeltjes en pieken staat bij iedere jongen altijd goed. Het is verzorgd en kost niet veel moeite om in model te brengen.

Het kapsel hierboven is langer in de nek en op de kruin. Met gel kan het wild of stijlvol gestyled worden.

Laat je haar eens wat langer zoals hierboven en hieronder. Bij sommigen past het erg goed. Het kan op veel verschillende manieren in model worden gebracht.

 

Hopelijk staan er kapsels tussen naar jullie smaak! Het valt echt niet mee om mooie mannenkapsels te vinden maar gelukkig heb ik nieuwe moderne looks gevonden op het net.

6 reacties op “Moderne mannenkapsels”
 1. 6 senne

  ik weet niet dat een bless bij mij staat. hoe een soort haar moet je daar vor hebben?

  beantwoorden10 mrt 2011 19:26
 2. 5 martijn

  hebben jullie een leuk jongens kapsel voor mij???? stuur hem dan door!!!!

  beantwoorden16 nov 2010 16:37
 3. 4 Alain

  Kan je advies geven welke modern kapsel mij het beste zou passen als ik een foto doormail ?

  beantwoorden2 aug 2010 19:33
 4. 3 marylou

  als je je haren kort knipt, kort genoeg, dan zijn je krullen echt wel verdwenen hoor, niet nodig om je haar te ontrullen!

  beantwoorden25 sep 2009 21:08
 5. 2 Walid

  Hey Jordy gebruik een Ontkrullings product. Goedkoop verkrijgbaar bij een Afroshop. Mvg

  beantwoorden13 aug 2009 16:16
 6. 1 jordy

  hallo, ja ik heb erg harde krullen en ik heb bang dat als ik mijn haar kort knip dat mijn haar dan allemaal kleine krullen worden kan je mij een tip geven?

  beantwoorden16 apr 2009 17:47
Reageer op “Moderne mannenkapsels”