Nieuwe Zomer Kapsels

dinsdag 24 mrt 2009 / 2 / Kapsels en Haarmode

De tijd is eindelijk gekomen voor de nieuwe kapsels. In de zomer worden de nieuwe kapsels gepresenteerd door de GNK Kappersbond. De nieuwe haarlijn van de zomer heet dan ook gepast MATCH. Het hele idee van de haarstijlen is om verschillende kapsels te creëren met een bepaalde haarstijl.

Comfort kapsel lijn nieuwe kapsels

Comfort is gebaseerd op het easy to wear principe. De key elementen zijn haarproducten die het haar glans en veerkracht geven. De kapsels zien er eenvoudig uit maar zijn zo geknipt dat het er natuurlijk maar toch zeer stijlvol uitziet.

Nieuwe zomer kapsels

De nieuwe kapseltrend heet Double textures en dat wil zeggen dat er met 1 kapsel verschillende stijlen verwekt kunnen worden.

Dare kapsel lijn nieuwe kapsels

Dare is voor degenen onder ons die het graag iets ruiger hebben. Laat je haar vakkundig knippen of snijden en kneed er dan speciale verstevigende producten in. Volume en pieken zijn de belangrijkste elementen van deze haarlijn.

Nieuwe Zomer Mode Haarkleuren

We kunnen concluderen dat de haarkleuren van de nieuwe zomerkapsels vooral natuurlijk blijven.

ShutterstockShutterstockShutterstockShutterstockShutterstockShutterstockShutterstockShutterstockShutterstockShutterstock

2 reacties op “Nieuwe Zomer Kapsels”
 1. 2 marianne

  ik heb dik grof half lang haar en een vrij smal gezicht weet iemand een leuk kapsel? ik ben nog nooit tevreden geweest.

  marianne

  beantwoorden25 apr 2009 19:59
 2. 1 N. de Rooij

  Kunt u mij vertellen bij welke kapper haarkleur van de blonde dame met de strakke ponny is gedaan. Dame linksonder bij 1e en 3e reeks foto’s.

  met vriendelijke groet,

  natascha de Rooij

  beantwoorden8 apr 2009 11:30
Reageer op “Nieuwe Zomer Kapsels”