Omega 3: Mooi haar

zondag 25 nov 2012 / 0 / Kapsels en Haarmode

Omega 3: Mooi haarOmega 3 staat gelijk aan mooi haar. Het zorgt namelijk voor een snellere haargroei en voor gezond haar. Ook staat het erom bekend een remedie te zijn tegen diverse haarproblemen. Het helpt tegen haarverlies, tegen droog haar en is bijzonder werkzaam tegen roos. Zo krijg je dus binnen enkele maanden veel mooier haar, bovendien is het goed voor de gezondheid en voor een mooie huid.

Gezond voor het haar

Iedereen kan de verschillen merken als je het enkele maanden gebruikt voor mooi haar. Omega 3 bevat gezonde olie die zorgt voor een snellere opbouw van nieuwe haarcellen. De hoofdhuid krijgt een betere doorbloeding omdat de bloedvaten hersteld en vergroot worden. Doorbloeding van de hoofdhuid maakt een einde aan droog en aan futloos haar. Indirect zorgt het ook voor minder vet haar omdat de vetten van de hoofdhuid weer in balans raken.

Haar verzorgings producenten luisteren ook

Haarverzorging met Omega 3 is een steeds bekender gegeven tussen de producenten. Hoewel dit natuurlijk een goede vooruitgang is, gaat er niets boven een "gewone" inname  voor mooi haar.

Omega 3 superfood

Een supplement kan enorm helpen dus, voor mooi haar. Natuurlijke inname van omega 3 is niet alleen lekkerder maar het zorgt ook voor een snellere werking.
De meest bekende bron is bijvoorbeeld vette vis zoals zalm, makreel en tonijn. Het zit ook in andere voedingsmiddelen zoals lijnzaad, chlorella en Acai.
Voor haarproducten zijn de ingrediënten om op te letten ook natuurlijke bronnen. Denk aan chia, hazelnoten, pompoenzaadjes en diverse olie soorten.

Zo vind je kwaliteits supplementen

Let niet alleen op de aanwezigheid van omega 3: de nieuwere varianten van supplementen bevatten vaak ook omega 6 en omega 9.
Kies een supplement van een goede kwaliteit: lees erover op internet, kies niet gewoon de goedkoopste. De olie moet tijdens de productie goed gefilterd worden en ontdaan van alle schadelijke stoffen.

Conclusie voor je haar:

Probeer eens een tijdje omega 3 te gebruiken en merk een enorme versnelling van haargroei en haar kwaliteit. Haarproblemen kunnen  sterk verminderen of zelfs verdwijnen door het in te nemen. Het kan geen kwaad en het is niet alleen gezond voor het haar maar ook voor je lichaam.

Reageer op “Omega 3: Mooi haar”