Opgestoken bruidskapsels

zondag 26 feb 2012 / 0 / Kapsels en Haarmode

Opgestoken trouwkapsels zijn altijd leuk om te bekijken. Krijg een beetje inspiratie of vind gewoon meteen het bruidskapsel van je dromen! Het valt namelijk niet mee om een idee te krijgen voor een opgestoken bruidskapsel.  Vaak is het net niet het gewenste kapsel of vaak zijn de details anders dan gewenst. Bij het zoeken naar een goed bruidskapsel is het belangrijk om een paar keer een proef kapsel te laten opsteken bij de kapper.

Bruidskapsels met opgestoken haar

bruidskapsels (1)bruidskapsels (2)

Shutterstock

Opgestoken kapsels zijn altijd mooi en heel erg geschikt om als kapsel te dragen op een trouwdag! Kies een persoonlijk favoriet en laat het een paar keer opsteken bij de kapper. Door het meerdere keren opgestoken te dragen, kom je erachter of het de kapper lukt om hetzelfde resultaat te krijgen op de grote dag. Ook kan je kijken hoe het haar reageert op een bepaald opgestoken kapsel.

Romantisch opgestoken kapsels

Ook “Big hair” kan een van de mogelijkheden zijn voor een opgestoken kapsel! Een trouwkapsel mag gerust wat romantiek hebben.

Etnische kapsels zijn moderne trouwkapsels

bruidskapsels (3)bruidskapsels (5)

Shutterstock

Helemaal modern is de etnische look. Door de juiste haar accessoires kan je een perfecte finish krijgen van het trouwkapsel!

De mooiste trouwkapsels

Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn maar het linkse kapsel is moeilijker dan het lijkt! De prachtige details maken het geheel af.

Ook een grote knot is heel erg mooi als trouwkapsel!

bruidskapsels (4)

Shutterstock

Reageer op “Opgestoken bruidskapsels”