Retro Nouveau kapsels 2013

dinsdag 9 okt 2012 / 0 / Kapsels 2013, Kapsels en Haarmode

retro-nouveau (9)L'Oreal Paris herinterpreteert de meest glamoureuze en verfijnde vrouwen van de jaren '50 en '60 om iets nieuws te creëren voor de herfst-winter kapsels 2013! De inspiratie is: De grote stijl iconen van de geschiedenis! De namen zijn: Brigitte Bardot, Liz Taylor, Jane Fonda, Marilyn Monroe... De kapsels zijn op een nieuwe manier afgewerkt met blonde en gouden kleurtonen. Met lange pony's en koperen intensiteit.

Retro Nouveau

Odile Gilbert heeft de opdracht gekregen om de trend te creëren en heeft gewerkt met bedrijven zoals Armani, Gaultier, Dior en noem maar op. Volume is de boodschap: zelfs bij kort haar.

Brigitte Bardot

Brigitte Bardot kapsels 2013Kapsels 2013

Fotocredit: L’Oreal Paris

Foto: Marius Boragan

Make-up Alexandru Abogiu

Opgestoken of los: volume en prachtige kleuraccenten zorgen ervoor dat de lichtinval met het haar speelt en altijd voor prachtige effecten. De pony is langer gelaten en wordt prachtig in model geblazen naar de zijkant voor een sixty’s look!

Links: Een retro opgestoken kapsel met een extra lange pony ziet er enorm mooi en uniek uit!

Rechts: Het kapsel is in het donkerrook geverfd en de punten zijn geaccentueerd met koperen plukken. Een prachtige look.

Liz Taylor

Liz Taylor

Fotocredit: L’Oreal Paris

Foto: Marius Boragan

Make-up Alexandru Abogiu

Aubergine is de haarkleur van dit moderne Liz Taylor kapsel. De zijscheiding en het prachtige volume spreken zoor zich! De zachte lagen zorgen voor een vrouwelijke omlijsting van het gezicht en de styling variaties zijn eindeloos.

Twiggy

Twiggy kapsels 2013Twiggy kapsels 2013 trends

Fotocredit: L’Oreal Paris

Foto: Marius Boragan

Make-up Alexandru Abogiu

Twiggy droeg altijd jongensachtige coupes in het witblond en dat zien we hier ook terug. Dankzij de 'Shadow Illusion' techniek heeft de haarkleur een moderne variatie en ziet het er weer anders uit.

Een prachtige haarcoupe die er heel modieus en elegant uitziet!

Odile Gilbert over de Retro Nouveau collectie:

Op dit moment is er een grote stroom die beweegt in een bepaalde richting, zowel in film en mode, zien we meer en meer inspiratie door de jaren '50 en '60. We kwamen uit een tijd waarin kapsels gemakkelijk, eenvoudig en zelfgemaakt waren. Maar nu voelen we ons weer aangetrokken door de glamour en  de verfijning. Dus ons werk is om een moderne draai te geven aan deze kapsels.

Reageer op “Retro Nouveau kapsels 2013”