Stoere vrouwenkapsels

donderdag 1 mei 2008 / 1 / Kapsels en Haarmode

kort stoer kapselDit kapsel is stoer en kort geknipt. De felblonde kleur en het naar voren dragen zorgt voor een flinke hoeveelheid attitude. Als jij mee wilt doen met de haarmode trends van de zomer, dan is dit iets om over na te denken. Kijk snel naar de andere kapsels!

kort pony kapselDit is een kort kapsel met een rechte frou of pony. Door de rechte lijnen oogt het erg modern stoer en trendy. De bobline is nog niet voorbij. Hij is nu gewoon anders en moderner. Dit kapsel kan op verschillende manieren gedragen worden.

frou kapselSchuin naar voren en alweer een frou. Een kleine twist aan een enigzins klassiek kapsel en het word meteen nieuw stoer en trendy! De zomer kapsels benemen je de adem!

Stoere Kapsels

rood en stoerRood mag weer. Neem het wel net een stap verder. Kies een mooie kleur rood en een kapsel wat erbij past. Door dit kapsel zo in laagjes te knippen komt de mogelijkheid naar voren om er assymetrische lijnen in te zetten. Mysterieus met een oog bedekt ziet het er erg stoer uit. De zomer wacht op jou!

alternatiefAlternatieve kapsels! Wat een powervrouw! Let vooral op de prachtige lijnen in de snit. De kleur is zeker niet alledaags en zal wel aandacht trekken. Juist door blauw haar een diepe schijn te geven ziet het er niet goedkoop uit. Zijn dit de kapsels uit de toekomst?

Waarom moet je je krullen proberen te steilen of plat te drukken? Neem liever een kapsel dat je krullen omhelst. Ook als je kroezelig haar hebt, geen probleem. Voor het slapen gaan een paar dikke schuimrollers erin en jou krullen glanzen en dansen de hele dag!

1 reactie op “Stoere vrouwenkapsels”
  1. 1 geen idee

    stoer ik heb nu ook dat haar van dat meisje met dat blauwe haar en dan roze.
    sazcd

    beantwoorden15 jun 2009 19:11
Reageer op “Stoere vrouwenkapsels”