Styling tips haartips

donderdag 14 jan 2010 / 0 / Kapsels en Haarmode

Saks komt met een nieuwe haarlijn waarin weeral getoond wordt hoe je kan variëren met je kapsel. Gebruik de allerbeste styling producten voor je haar en wissel eens af. De styling van je haar is belangrijker dan de snit. Als je een perfect kapsel hebt, moet je de styling eerst onder de knie krijgen. We helpen je op weg met de beste styling tips! Ook laten we de nieuwste haarlijn van Saks zien.

Styling tips voor je kapsel

[ File # csp4077478, License # 1505618 ]
Licensed through http://www.canstockphoto.com in accordance with the End User License Agreement (http://www.canstockphoto.com/legal.php)
(c) Can Stock Photo Inc. / mvaligursky[ File # csp6613995, License # 1505621 ]
Licensed through http://www.canstockphoto.com in accordance with the End User License Agreement (http://www.canstockphoto.com/legal.php)
(c) Can Stock Photo Inc. / yekophotostudio

Canstock

Je haar fohnen is de eerste stap

Fohhn je haar altijd met een ronde borstel met zachte haartjes. Wees voorzichtig met nat haar want dat is erg kwetsbaar. Trek je haren naar boven tijdens het fohnen voor meer volume en naar beneden om het plat te krijgen. Voor glanzend haar moet je vaak met de borstel door je haar gaan.

Houd de fohn altijd van boven om je haren niet tegen de richting in te blazen. Zet je haar in gedeeltes vast en concentreer je op 1 enkele zone.

Gebruik hierna eventueel een stijltang om het haar nog steiler te krijgen.

Accenten aanleggen

Gebruik een krultang of draai grove rollers in je haren om accenten te krijgen. Gebruik hierbij een lichte haarspray. Let er altijd op dat de haarpunten goed recht zitten op de rollers of op de krultang anders krijg je kroezige punten.

We hoeven zeker niet te zeggen dat het haar 100% droog moet zijn.

Styling producten

Ook bij haarproducten geldt dat het zeer persoonlijk is. Het ligt aan je haardikte en aan je haartype. Gebruik haarproducten van een goede kwaliteit.

  • Breng mousse aan voor het fohnen.
  • Haarlak altijd pas op het einde.
  • Pas op met gelspray omdat anders je hele kapsel in kan zakken.
  • Wax voor piekjes.
  • Een haarserum voor glanzend, glad haar.
Reageer op “Styling tips haartips”