Trendy Kapsels

donderdag 7 jan 2010 / 5 / Kapsels en Haarmode

trendy-kapsels Trendy kapsels zijn in alle soorten en kleuren. Er is zoveel in de mode dat je haar eigenlijk altijd wel hip is. Natuurlijk bruin en ook lichtblond is altijd mooi. Een trendy kapsel is meer dan een vervliegend moment van mode. Het moet een kapsel zijn dat bij jou persoonlijkheid past. Ben je meer stoer? Of toch meer voor de vrouwelijke kapsels? De Trendy meidenkapsels zijn er zowel voor kort als lang haar. Voor krullen en voor supersteil haar. Bekijk dus snel alle trendy kapsels!

Trendy kapsels voor jonge meiden

trendy-kapsels-11trendy-kapsels-13

Ook hier geldt dat je eigenlijk niets mis kunt doen. Draag je haar lekker natuurlijk of juist met stoere piekjes. Het gaat allemaal om prachtige kleuren.

Blonde plukjes doen het altijd goed. Zolang je haar gezond is, ziet ieder trendy kapsel er wel mooi uit.

De beide kapsels hierboven zijn voor meiden met een rond tot rechthoekig gezicht.

trendy-kapsels-12trendy-kapsels

Voor dunner haar is het kapsel rechtsboven erg geschikt. Door de lengte kan je het mooi föhnen en dit kapsel kan trouwens ook met krullen.

Het linkse heeft een erg lange bles waardoor het eigenlijk altijd wel mooi staat.

Draai je haar "s nachts in een losse knot met wat haarmousse voor een mooi en volumineus kapsel.

 

Trendy Kapsels voor krulhaar

trendy-kapsels-7trendy-kapsels-15

Ook voor krulhaar zijn er erg veel mooie kapsels te vinden. Je moet alleen wel goed weten wat je wil. Moet het juist meer krullen? Of toch minder? Het kan allemaal met het juiste kapsel en vooral iemand met krulhaar kan erg mooi met laagjes en lengteverschil werken.

Bij iemand met krulhaar moet een kapper echt weten wat hij of zij doet om een optimaal resultaat te krijgen. Bespreek altijd goed met je kapper wat je verwachtingen zijn.

Trendy kapsels met kleur effecten

trendy-kapsels-14 trendy-kapsels-8

Werk eens met lichtblond en een fel kleur effect voor een extra trendy kapsel. Dit kan voor iedereen erg mooi zijn en het ziet er meteen heel modern uit.

Het kan ook met extensions gedaan worden voor een extra lange houdbaarheid van de kleur.

Blonde, korte, trendy kapsels

trendy-kapsels-10trendy-kapsels-6

Blond kort haar blijft altijd heel trendy. Het frist altijd het gezicht wel flink op en het staat erg mooi bij iedereen.

De twee kapsels hierboven zijn speciaal uitgezocht omdat het mooie en modieuze kapsels zijn.

Trendy korte kapsels

 

trendy-kapsels-5trendy-kapsels-3

Korte kapsels zijn erg trendy. Werk met een extra lange pony of met lekker fel rood om een extra mooi effect te krijgen. Een pony flatteert iedereen zijn gezicht behalve als het een heel breed gezicht is.

Werk met pieken van opzij als je een smal gezicht hebt. Kies een kleur die goed bij je past en wijk nooit teveel af van je natuurlijke kleur. Je kapper kan het verder met je bekijken.

5 reacties op “Trendy Kapsels”
 1. 5 Sarah Wouters

  heyyy
  ik weet niet of jullie weten wie ik bedoel maar ik vindt het meisje die Dawn in buffy the vampire slayer speelt heeft echt een geweldig kapsel en ze is trouwens ook echt geweldig ik wil niet zeggen dat de andere meisjes niet geweldig zijn maar zij is het enige meisje die ik ken van deze site en Sarah Michelle Gallar is zelf ook geweldig ik weet ik heet ook Sarah en ik weet ook dat jullie denken dat dit niet mijn echte naam is maar dat is hij wel ik ben echt gek op de serie buffy the vampire slayer en op de serie Angel en ik vindt de spelers niet specialer dan de rest van de mensen op de wereld ik vindt iedereen gelijk ik gaan het bericht nu versturen want nu gaat het niet meer over het haar = Netherlands

  beantwoorden13 dec 2014 22:09
 2. 4 jacqueline

  heb zelf mijn haren geverfd in mahonie ziet er gezond uit in krullen heb het nou opgestoken

  beantwoorden13 mrt 2011 18:52
 3. 3 ik

  wow gaaf ga morgen naar de kapper vind dat kapsel bovenaan de pagina super dat gaat m denk ik worden mits ik mn haar er niet te dun voor heb…

  beantwoorden3 okt 2010 15:36
 4. 2 Anonymous

  bleh lelijk

  beantwoorden17 jun 2010 15:23
 5. 1 Renate

  Geweldige site maar is er ook iets voor een smal gezicht (heb ik) en ik kan geen passend kapsel voor mezelf vinden wat nu bij mij past.Teven zouden er wat meer leuke kinderkapsel op mogen staan.

  beantwoorden8 feb 2010 20:24
Reageer op “Trendy Kapsels”