Volume kapsels haartrends 2010

zaterdag 30 jan 2010 / 1 / Kapsels en Haarmode

We zien de kapsels van de jaren 50 terugkomen. Volume in je haar is weer erg trendy. Het staat wel erg leuk en vrouwelijk maar hoe krijg je nu echt volume thuis in je kapsels? Vaak wordt het namelijk een echte ramp als je 50 meter fietst! We tonen je alle manieren om volume in je haar te krijgen. Van simpele trucjes tot een stevige föhn beurt die extra lang houdt. En hoe zit het met extensions? Lees alles over volume kapsels!

Volume kapsels haartrends 2010

volume-kapsel

Shutterstock

Volume in je kapsel is erg mooi en sexy. Het zorgt ervoor dat je haar dikker lijkt en dat je kapsel veel mooier zit. Hoe krijg je nu volume in je haar zonder dat het niet meer glanst?

In twee stappen volume in je haar

Zorg natuurlijk voor een goede voorbereiding. Een goede shampoo is het halve werk,k wrijf een beetje haarmousse in je haar.

Föhn je haar dan terwijl je ondersteboven hangt.

Vervolgens alleen nog versteviging gebruiken. Kijk altijd dat je een haarspray koopt waar je haar ook door gaat glanzen.

 volume-kapsel2

Shutterstock

Volume verkrijgen die ook op de fiets blijft zitten

Zo moet je volume te krijgen die wat beter blijft zitten, ook al ga je op de fiets of tijdens uitgaan bijvoorbeeld.

Gebruik een grote ronde borstel en deel je haar af in zones.

Pak dan iedere keer een grote pluk en trek die omhoog met je borstel terwijl je blaast. Zorg ervoor dat je haarwortels loodrecht uit je hoofd worden geblazen. Recht omhoog bovenop je hoofd Van achter recht naar achter en ga zo maar verder. Föhn pas de lengte van je lok als je haarwortels droog zijn!

Gebruik een goede haarspray en blijf zoveel mogelijk uit je haar.

Volume in je haar met extensions

Extensions zijn een makkelijke manier om meer volume in je haar te krijgen. Het is geweldig en staat erg goed. Extensions zijn ook het beste op deze manier te gebruiken en hebben eigenlijk een slechte naam omdat sommige meiden kort haar hebben en met extensions opeens een kapsel willen dat 50cm lang is. Als de eigen haren er dan als een soort mislukte plukjes doorheen piept, dan ziet het natuurlijk niet uit!

Verkracht extensions dus niet en gebruik ze op ongeveer dezelfde lengte als je eigen haar. Dan krijg je een makkelijk en mooi kapsel.

Kies echter wel extensions van een degelijke kwaliteit. Er zijn ook clip in extensions, dit is geweldig voor bruid of gelegenheidskapsels.

Hier zijn twee meiden van een tijdje terug met volume in hun haar. Zullen deze kapsels echt terugkomen?

Is het hot of not?

1 reactie op “Volume kapsels haartrends 2010”
  1. 1 Sascha

    Not voor Tieners
    Hot voor modellen iets vervrissends voor 2010.
    Echt Retro!

    beantwoorden1 mei 2010 16:06
Reageer op “Volume kapsels haartrends 2010”