Voorbeelden kapsels lang haar

maandag 17 okt 2011 / 6 / Kapsels en Haarmode

Kapsels voor lang haar zijn eigenlijk altijd trendy en vooral dit najaar is het niet meer weg te denken. Wat zijn eigenlijk de aller favoriete kapsels voor lang haar voorbeelden? Bekijk het eens en misschien zit er wel een geschikt kapsel bij voor jou. De kapsels voor lang haar zijn allemaal modern en mooi geknipt waardoor de styling niet veel tijd kost.

kapsels voor lang haar

2100_22104_2

Franck Provost

2108_22109_2

Franck Provost

Dit zijn de populairste kapsels voor lang haar op het internet. Het is namelijk ook met lang haar heel goed mogelijk om te kunnen kiezen uit verschillende kapsels. Ook is het een feit dat lang haar evengoed heel professioneel geknipt moet worden om gespleten haarpunten te voorkomen en om ervoor te zorgen dat het haar er verzorgd uitziet, ook bij het los dragen.

Laat het in laagjes knippen om de massa een beetje te beperken ook een perfect kapsel voor lang haar voor degenen met krullen.

kapsels voor lang haar Voorbeelden

2169_22178_2

Fabio Salsa

Ook moderne kapsels voor lang haar blijven erg populair en vooral het schuin geknipte kapsel is erg mooi en veelzijdig. Het eigentijdse kapsel staat bij iedereen en is ook met krullen mooi.

kapsels voor lang haar Romantisch

Romantische kapsels voor lang haar kunnen altijd en blijven ook altijd in de mode. Het blijft ieder seizoen terugkomen en staat ook bij iedereen. Af en toe een beetje föhnen met een grote borstel en je bent klaar voor alles!

kapsels voor lang haar Modern

Ook blonde kapsels voor lang haar met steile lokken zijn erg mooi en veelzijdig.

6 reacties op “Voorbeelden kapsels lang haar”
 1. 5 Julia

  Helluuuuuppp!!!!!ik heb lang donkerblond haar en wil iets met zo’n schuine pony weet iemand een leuk kapsel

  beantwoorden2 apr 2012 14:50
 2. 4 Yasmina

  Help!!

  Ik heb heel lang haar, bijna over bijn billen heen.
  Ik wil het eens krullen, of stylen, maar het lukt niet!!
  Mijn haar is dun, gezond, ik heb geprobeert met kleine plukjes te krullen,
  Maar dat blijft maar heel even.

  advies? Tips?! HELP!!

  beantwoorden28 mrt 2012 19:09
 3. 3 flower

  heeft iemand eem idee voor mij ik wil weer eens wat anders ik heb blond haar met een beetje slag erin en ik weet niet goed wat ik daar mee moet het is niet zo heel lang haar maar ook niet te kort ongeveer tot mijn schouders en met laagjes ik wil weer eens wat nieuws het liefst wat orgineels !!
  Kunnen jullie mij misschien wat tips geven ??
  alvast bedankt met vriendelijke groet …….

  beantwoorden22 feb 2012 15:40
 4. 2 Juliët

  hoi,

  Ik moet weer eens naar de kapper, maar ik weet dus niet wat voor kapsel ik wil hebben.. kunnen jullie mij misschien tips geven..?
  Ik heb blond, dun en 10 cm onder me schouder dus best wel lang. Ik heb nog nooit zo lang gehad was altijd net tot me schouder, nu is het dikker aan worden en langer.
  Me moeder zegt dat ik geen pony moet nemen want ik heb een groot voorhoofd met mooie wenkbrauwen die een puntje hebben omhoog.
  Kunt u me tips geven..?

  groetjes Juliët

  beantwoorden15 dec 2011 18:32
 5. 1 ikkeee

  moooi!!

  beantwoorden28 nov 2011 18:11
Reageer op “Voorbeelden kapsels lang haar”