Zomerkapsels

dinsdag 16 jun 2009 / 8 / Kapsels en Haarmode

De zomerkapsels gaan vooral de romantische en natuurlijke kant op. Lange haren hoeven niet perse tot korte pieken geknipt te worden en krullen worden gerespecteerd in de zomerkapsels . De looks zijn veelzijdig en ook voor alternatieve meiden zijn er mooie zomerkapsels te vinden. Deze nieuwe zomerkapsels werden geselecteerd op draagbaarheid en op het huidige modebeeld. We gaan af en toe terug in de tijd met de zomerkapsels. Toch zijn het mooie zomerkapsels.

Fabio Salsa

Fabio Salsa

Zomerkapsels met accessoires

Met een haarlint als accessoire kan je je zomerkapsel al een hele andere look geven. De staart van opzij is een modekapsel en het staat bij iedere gezichtsvorm mits er enkele plukken het gezicht blijven omlijsten. Let vooral op hoe gezond het haar eruit ziet. Dit komt niet alleen van conditioner maar meer door het goed glad te fohnen.

 

Haarband als modeitem

De haarband mag als het ware over het haar gedragen worden en pas op als je een lang gezicht hebt. Gouden haar accessoires sieren de zomerkapsels. Terwijl bronze make-up al eigenlijk verleden tijd is, komt de haarband die ons nogal aan de jaren 70 doet denken opeens terug in de zomerkapsels. De make-up blijft in dit geval bij de nude look en de haren mooi in laagjes of op 1 lengte.

 

Krullen kapsel

Ook romantische zomerkapsels passeren de revue. Een ietwat schuin geknipte langere bob. De long bob oftewel het Lob kapsel doet het erg goed in de US. Er zijn vele celebrity’s mee gespot en ook op het straatbeeld is het werkelijk overal terug te vinden. Zomerkapsels met krullen doen het ook erg goed en krullen worden dan ook niet glad gefohnd maar eerder goed verzorgd met een haarmousse of gel voor glanzende krullen.

Rock kapsel

Ook het asymmetrische rock kapsel is niet meer weg te denken uit de haarmode. Het staat lekker eigenzinnig en eigenwijs. Toch benadrukt het je vrouwelijkheid op een unieke manier. Het rock zomerkapsel staat bij de juiste vrouw erg vlot en door de juiste verzorging valt het leuk in piekjes. Dit vlotte kapsel staat dan ineens erg goed als contrast tegen nette kleding. Zorg er altijd voor dat ze een scherp mesje gebruiken mits ze dit in je kapsel willen doen om deze look te krijgen.

zomerkapsel: de LOB

Ook hier zien we weer een variant van het LOB kapsel. Dit zomerkapsel is simpel op het eerste gezicht maar door de juiste snittechnieken valt het zomerkapsel precies mooi in model zonder dat er veel voor hoeft gedaan te worden. De lange blessen in het gezicht en de natuurlijke haarkleur benadrukken nogmaals de huidige haarmode. Dit zomerkapsel is ook leuk voor jonge meiden die iets korters willen maar geen jongenskopje.

Lang haar zomerkapsel

Lang steil haar blijft een heus mode zomerkapsel! Doe eens gek met accessoires op lang haar en romantische kapsels zijn erg hot. Neem een haarband of steek het half vast. Gemak gaat voor alles en ook qua kleding wint de romantiek het van dressed. Lange steile kapsels blijven erg hot en het mag op 1 lengte mits het haar niet te zwaar is. Hopelijk zat er voor iedereen een mooi kapsel bij en reacties of suggesties zijn altijd welkom dat weten jullie.

8 reacties op “Zomerkapsels”
 1. 8 Anno

  Wow die 2e,
  wat een wallen onder haar ogen en je ziet er ribbenkast!
  Of is dat”‘mode”?

  beantwoorden1 mei 2010 16:49
 2. 7 Anoniem-tjee

  Weyoo,, zkkr dat ene wijf de 2de ,, is letterlijk anorexia :l

  beantwoorden29 jul 2009 12:18
 3. Anneke
  Kijk hier eens:
  http://www.firanet.nl/kapsels-haarmode/moderne-korte-kapsels-voor-de-zomer/
  Dat zijn allemaal korte kapsels.
  Dan staat hier info over je gezichtsvorm en welk kapsel daarbij past.
  http://www.firanet.nl/beauty-tips/kapsel-gezichtsvorm/
  Je moet zelf uitmaken of je gezicht meer lang is of juist meer rond. Bij ronde gezichten adviseren ze pieken bij je gezicht en bij lange gezichten is een pony uitermate geschikt.
  mvg

  beantwoorden8 jul 2009 13:40
 4. Lijkt me een photoshop disaster.
  Lette zelf eerst meer op het haar maar die is wel; echt heel dun ja :)

  beantwoorden8 jul 2009 13:31
 5. 4 my!!

  WOW, dat tweede meisje is helemaal vel over been!!!!
  ze ziet er echt superslecht uit!!!

  beantwoorden7 jul 2009 20:36
 6. 3 Anneke Kerssen

  ik heb stijl dik haar wil het graag kort, maar weet niet hoe- beetjes lang bol gezicht

  beantwoorden5 jul 2009 22:29
 7. Gelukkig maar want zo draag ik mijn haar ook graag. :)

  beantwoorden21 jun 2009 11:58
 8. 1 anoniem

  wat het ook helemaal is/wordt is de ‘middenscheiding’.
  liefs

  beantwoorden16 jun 2009 14:16
Reageer op “Zomerkapsels”